Мода : #BringTheBloggers02 МАРТ 2020

BRING THE BLOGGERS Vol. 3: Ето кой е в отбора този път

Елате на 13 март, за да се срещнете с нашумели лица сред българските инфлуенсъри и да научите как са постигнали успеха си

Третото издание на BRING THE BLOGGERS идва тази пролет с още интересни имена сред българските инфлуенсъри.

Ще ви срещнем лично с нашумели лица и ще говорим за това как в България може да се постигне успех в тази област. Поканили сме Валери Йорданова, Ивелина Кирилова от Stylish Toast, кулинарните блогъри Лили от Lilly of The Vegan и Даниела от Cooks and Bakes, гримьора Кирил Гуцов и techvlogger-a Никола Балов от www.nixanbal.com. От страната на бизнеса, който работи с инфлуенсъри пък застава Екатерина Бузалакова, младши съветник социални мрежи и външни комуникации във VIVACOM.

UPDATE! Като превантивна мярка, събитието бе отложено и няма да се проведе на 13 март, както бе обявено предварително. В зависимост от обстановката, ще определим и обявим нова дата, за което препоръчваме да следите сайтовете и каналите ни в социалните мрежи.

Вижте тук пълната програма на конференцията и купете своя билет на цена от 15 лв.

Замислена като еднократно събитие, конференцията BRING THE BLOGGERS се превърна в традиция поради огромния ви интерес.

Досега сред участниците в #BRINGTHEBLOGGERS бяха Полина Билоконна от PolinaSofiaНадя СивковаДенина Мартин, Евгения Джаферович, Константина Живова, Антоанет Пепе и още много. А освен забавни, дискусиите ни се оказаха впечатляващо практични, откровени и изчерпателни.

Затова преди събитие номер 3, уверено можем да заявим, че BRING THE BLOGGERS е задължителна спирка за всеки, който има интерес да развива каналите си в социалните мрежи и амбиция да наложи себе си като бранд, който печели пари.

Всеки присъстващ има възможност да зададе въпросите си директно, както и да се срещне с любимите си инфлуенсъри на живо по време на паузите и на коктейла на финала на конференцията.

Какво още? Раздаваме подаръци за всички гости, черпим с най-свежите питиета и… на BRING THE BLOGGERS снимките стават страхотни, защото декорът ни е поверен на невероятните Best Baby!

Вижте кратък recap на моментите от предишното издание тук.

Генерален партньор на събитието e Vivacom, с любезната подкрепа на Бритиш Американ Табако, KWIAT, Lisca и Domaine Boyar.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА #BRINGTHEBLOGGERS

#BringTheBloggers25 ФЕВРУАРИ 2020

Lilly of The Vegan: Когато си себе си във всичко, нямаш от какво да се притесняваш

Момичето с милениълските рецепти за веган вкусотийки разказва повече за всичко, което не виждаме в инстаграма й

#BringTheBloggers24 ФЕВРУАРИ 2020

В речника на Ивелина от Stylish Toast не съществува думата "проблем"

Разговор с Ивелина Кирилова, стилната мечтателка зад блога Stylish Toast

#BringTheBloggers12 ОКТОМВРИ 2019

Биляна Славейкова: Не гоня норматив за постове

Момичето, което познавате от Инстаграм като Bibons, вярва, че ако пускаш нещо да живее в мрежата, то от него е добре да има някаква реална полезност

#BringTheBloggers08 ОКТОМВРИ 2019

Bring The Bloggers Vol.2: Събитието, гостите, снимките

Втората ни конференция на тема блогъри и инфлуенсъри в България мина с повишен интерес, стягаме се за трето издание!