Мода : #BringTheBloggers08 ОКТОМВРИ 2019

Bring The Bloggers Vol.2: Събитието, гостите, снимките

Втората ни конференция на тема блогъри и инфлуенсъри в България мина с повишен интерес, стягаме се за трето издание!

Второто ни събитие за инфлуенсъри Bring The Bloggers Vol.2 счупи рекорда по интерес! И премина под знака на много полезна информация, откровени разговори и конкретни съвети от практиката на професионалистите.

Проведохме конференцията на 4 октомври, като гости в различните ни панели бяха блогъри и влогъри от различни тематични сегменти, както и маркетолози, познаващи инфлуенсър маркетинга.

Какви са силните и слабите страни на инфлуенсърите в България? Как можеш да се утвърдиш, ако тепърва страртираш? Кои канали и какъв тип съдържание в момента носят най-голяма популярност? Какви са начините наистина да се печелят пари от Инстаграм в България? Как ще се променя всичко това в близкото бъдеще?

На тези и на още много интересни въпроси успяхме да отговорим на Bring The Bloggers Vol.2 пред повече от 150 гости, които препълниха залата на Hotel Expo Sofia.

На сцената посрещнахме Алис Симеонова и Надя Сивкова в панела, посветен на мода и beauty. Биляна Славейкова, позната в Инстаграм като @bibons заедно с фотографа Даниела Йорданова споделиха как се създава качествено визуално съдържание и дори направиха кратка демонстрация на живо, посветена на мобилната фотография и позирането за блог или за инстаграм.

Доста забавен и вълнуващ се оказа панелът, който посветихме на мами-блогъри. На сцената бяха Мона Гочев, Константина Живова и Радостина Христова.

Фотофрафите Мая Къркаличева и Иван Панкев ни дадоха възможността да се пренесем в един различен свят – по време на травъл панела. А от гледната точка на бизнеса погледнахме с помощта на Анджелика Кьоссе, джуниър бранд мениджър за Somersby и Zatecky Hus и на Мария Яцино, маркетинг мениджър на Queisser Pharma Bulgaria.

Осем от дамите, закупили билет, получиха и шанса да премерят на място уменията си да аранжират красиви инста-кадри и да тестват страхотните Samsung Galaxy Note 10 и Samsung Galaxy S10. Техните снимки бяха показани на видеостена и получиха оценките и препоръките на Алис, Мона, Ина и Ради, като към експертното инста-жури импровизирано включихме и Полина Билоконна – лектор в първото издание на Bring The Bloggers.

Завършихме с традиционния за събиранията ни коктейл, на който на по чаша вино екипът ни, заедно с експертите от петте панела успяхме да се срещнем и да поговорим неформално с дамите, дошли на събитието. И, естествено, да си направим снимки и видеа и да залеем мрежата със сторита! Ще ги откриете по хаштага #BringTheBloggers2 и по блясъка и слънчевия жълт цвят, като за красивата декорация аплодисментите са за любимата ни Мария Горанова от Best Baby.

Благодарим на партньорите, които ни подкрепят: Somersby, Lilly, Domaine Boyar, Samsung, Water wipes, Braun, Swatch, Wooden Spoon, Mustella, Bioderma, Doppelhertz и She Promotion. Благодарим и на домакините ни от Hotel EXPO Sofia.

#BringTheBloggers ще се завърне през пролетта на 2020! Stay tuned!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА #BRINGTHEBLOGGERS

#BringTheBloggers02 МАРТ 2020

BRING THE BLOGGERS Vol. 3: Ето кой е в отбора този път

Елате на 13 март, за да се срещнете с нашумели лица сред българските инфлуенсъри и да научите как са постигнали успеха си

#BringTheBloggers25 ФЕВРУАРИ 2020

Lilly of The Vegan: Когато си себе си във всичко, нямаш от какво да се притесняваш

Момичето с милениълските рецепти за веган вкусотийки разказва повече за всичко, което не виждаме в инстаграма й

#BringTheBloggers24 ФЕВРУАРИ 2020

В речника на Ивелина от Stylish Toast не съществува думата "проблем"

Разговор с Ивелина Кирилова, стилната мечтателка зад блога Stylish Toast

#BringTheBloggers12 ОКТОМВРИ 2019

Биляна Славейкова: Не гоня норматив за постове

Момичето, което познавате от Инстаграм като Bibons, вярва, че ако пускаш нещо да живее в мрежата, то от него е добре да има някаква реална полезност