Living : Ретро31 МАРТ 2019

Забравени любови: Аланис Морисет и Раян Рейнолдс

Аланис разказва каква е била връзката й с Райън.

Днес Раян Рейнолдс и Блейк Лайвли са любима холивудска двойка, а Аланис Морисет очаква третото си дете. Но преди всичко това да случи, певицата и актьорът бяха лудо влюбени.

Любовта между Аланис Морисет и Раян Рейнолдс пламва на рождения ден на Дрю Баримор през 2002-а. Две години по-късно, двамата се сгодиха и се превърнаха в любима канадска двойка сред звездите в Америка.

През юни 2007-а обаче двамата се разделят за няколко седмици, без да споделят публично каква е причината. В опит да спасят отношенията си, двамата си дават втори шанс и продължават отношенията си до февруари на следващата година, когато официално и окончателно се разделят.

Аланис Морисет е бременна с третото си дете

Никой от тях не споделя с пресата причината за раздялата, но от източници, близки до тях, разбрираме, че са приключили отношенията си по взаимно съгласие и са решени да останат приятели. 

Днес Аланис говори за Раян с топли чувства и разказва колко близък е бил той за нея. Описва го като брат по душа, а за отношенията си с него използва думите “любов като трамплин”. Докато са били заедно, той винаги я е карал да се чувства обичана и я е правил много щастлива.

След раздялата певицата казва, че сякаш е ударила дъното и целият й свят е бил разбит. “Това бе много критичен момент за мен. Беше плашещо и страхотно едновременно”.

Забравени любови: Брад Пит и Гуинет Полтроу

Осъзнава, че през този период от живота си е била “обсебена от идеята за любовта”. Затова и раздялата е бил толкова трудна за нея. Но едновременно с това я е накарала да се развие като личност и да се промени към по-добро.

Сега тя се радва на щастлив брак с половинката си, хипхоп изпълнителят Souleye и очаква третото си дете.

Раян Рейнолдс, който по-малко е говорил за отношенията им, също е намерил любовта в лицето на актрисата Блейк Лайвли. Двамата са вече осем години заедно и имат две дъщери – Джеймс и Инес.

Живот, пречупен под тежестта на изневерите: Деми Мур

Райън Рейнолдс: Знам кога се влюбих в Блейк

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РЕТРО

Ретро24 СЕПТЕМВРИ 2019

Антонио Бандерас и Мелани Грифит: 18-годишна любов, удавена в пари и алкохол

"Мелани все още е сред най-близките ми приятели и е част от моето семейство", заяви Антонио

Ретро09 СЕПТЕМВРИ 2019

Причината принцеса Даяна да намрази CHANEL

След развода си, тя нито веднъж не облякла нещо с тази марка

Ретро31 ЮЛИ 2019

Джони Деп, китара за 25 долара и една любов, която няма цена

Единствено те успяха да укротят демоните на актьора, макар и не завинаги

Ретро05 ЮЛИ 2019

Фрида Кало, една цяла вселена от болка и любов

Прочетете някои от най-вълнуващите цитати на мексиканската художничка, отишла си от този свят на 47 години