Living : Ретро26 ЮЛИ 2018

Пикасо и Айнщайн са известни със серийните си изневери

И още известни личности, за които е било всеизвестно, че не могат да бъдат предани на половинките си

“Велик художник, но не велик човек!”

Така майката на двете деца на Пикасо, Франсоаз Жило, описва творецът, който успява да нарани неизлечимо почти всяка жена, с която го свързват любовни отношения. Историята действително показва, че дори някои от най-големите гении не са имунизирани срещу недостойно поведение.

Изневярата и известните личности – това е специалната тема в новия брой на списание ОК!, където открихме множество малко известни факти за аферите на звездите от шоубизнеса, учените, политиците.

Мадона

Ако в речника на изневерите има място за патрон, това със сигурност е Мадона. В червеното тефтерче на романтичните й залитания има място за много мъже, а връзките са с различна продължителност. От неосъдителния флирт за една нощ до любовни тръпки, от чийто край боли. В листа на прелетелите, преминали и останали за дълго в леглото на Мадона мъжаги, се открояват Денис Родман, Уорън Бийти, Антонио Бандерас, Лени Кравиц, Ванила Айс, Майкъл Джексън, Уилям Дефо, Гай Ричи, Алекс Родригес и Шон Пен.

Как да сведем риска от изневяра до нула

Последният е оставил голяма пробойна в сърцето й, потвърдена публично от самата Мадона. В интервю за музикално списание, певицата издаде и друг любопитен факт от любовния си живот – докато е била съпруга на Шон Пен, е имала успоредна връзка с покойния син на американския президент – Джон Кенеди – Джон Кенеди-младши, но е била отхвърлена като потенциална снаха от неговата майка могъщата Джаки Кенеди-Онасис.

Пабло Пикасо

В живота на Пикасо жените са влизали като музи и са излизали като ранени животни. Всичко започва с красивата Фернанда Оливие, която рисува в розовия си период и с която има връзка цели седем години. Когато тя го напуска, той се влюбва до полуда, като един истински представител на зодия Скорпион, в Ева Гуел, която, за жалост, се разболява и умира в ръцете му съвсем млада.

Какви са различните видове изневяра

В спомените си Пикасо се кълне, че й е бил верен през цялото време, но познавачи на интимния му живот си спомнят, че е поддържал успоредна любовна връзка с красавицата Габи Лесинас. Не отвежда обаче нея до олтара, а руската балерина Олга Коклова, на която също не остава верен – изневерява й с красавицата Мари-Терез Валтер, която успява да запази в тайна до момента, в който не става ясно, че тя очаква неговото дете. Жестокият Пикасо никога не се развежда с Коклова, за да не е длъжен да й остави половината от имуществото си. Единствената жена, която се изправя срещу него в пряк и преносен смисъл е майката на децата му – Клод и Палома Пикасо – Франсоаз Жило. „Велик художник, но не велик човек!“, казва тя.

Алберт Айнщайн

Създателят на Теорията за относителността – Албърт Айнщайн, поставя под съмнение и смисъла, и най-вече продължителността, на здравия брак. По време на брака му с Милева Марич, Айнщайн изневерявал на няколко пъти, при това задълго. Развеждат се през 1919-а и само няколко седмици по-късно, екзотичният учен застава пред олатара за втори път.

Трите зодии, които никога няма да простят изневяра

Бил прочут, както с невероятните си открития, така и със серийните изневери. Общоизвестен факт е, че любовниците му дори се познавали една друга.

Крис Дженър

Гуруто на клана Кардашиян – Крис Дженър, е най-добрият мениджър не само на децата си, но и на любовния си живот. Без свян, тя разказва в детайли за някои от най-интересните моменти в него в книгата си „Крис Дженър и всички неща за Кардашиян“.

Още за скандалните афери на известните четете в тематичния брой на списание ОК!, който е вече на пазара.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РЕТРО

Ретро18 АПРИЛ 2019

Мъдри мисли от най-големите злодеи в историята

Техните престъпления срещу човечеството продължават да смразяват кръвта, но някои от мислите им са странно позитивни

Ретро07 АПРИЛ 2019

Забравени любови: Никълъс Кейдж и Патриша Аркет

Макар и кратка, тяхната любовна история е много интересна

Ретро31 МАРТ 2019

Забравени любови: Аланис Морисет и Раян Рейнолдс

Аланис разказва каква е била връзката й с Райън.

Ретро15 МАРТ 2019

Списъкът с бившите на Дженифър Лопес

Латината има доста пъстро любовно минало. Освен трите й брака, то включва някои от най-големите имена в шоубизнеса.