Living : Развлечения19 МАРТ 2015

Вижте Кара Делевин в първата ѝ главна роля

Моделът играе редом до Нат Улф в “Хартиени градове”

Най-популярният британски модел Кара Делевин упорито преследва кариера в киното, а вече можем да я видим в първата ѝ главна роля. 

Делевин играе бунтарката Марго Рот Шпигелман в новия филм по романа на Джон Грийн “Хартиени градове”. Името на писателя вероятно ви е познато – той е автор на хитовия “Вината в нашите звезди”, чиято екранизация излезе миналата година. В него ролите бяха поверени на Шайлийн Уудли и Ансел Елгърт, а филмът имаше изключителен успех сред феновете на книгата и изобщо. 
Именно затова от 20th Century FOX решиха да филмират и останалите романи на Грийн, като първи е именно “Хартиени градове”. Освен Кара, в него ще видим и друга млада надежда на киното – Нат Улф, който изпълнява ролята на Куентин. Куентин и Марго са много близки приятели като деца, но по-късно се отдалечават. Докато Марго води бурен живот, тя почти не забелязва Куентин, но една нощ го моли да ѝ помогне в едно щуро начинание. Куентин смята, че след това двамата ще се сближат отново, но непредвидимата Марго изчезва, оставяйки малки улики, които само Куентин може да разкрие. 
Кара дебютира в киното още през 2012, когато получи малка роля в “Анна Каренина”. Ролята на Марго в “Хартиени градове” обаче е първият ѝ по-сериозен ангажимент, а след това предстои да я видим и в новия филм от вселената на Батман и комиксите на DC “Самоубийствен отряд”, където ще си партнира с Марго Роби, Джаред Лето и Уил Смит. 
“Хартиени градове” тръгва по кината през юли. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения21 АВГУСТ 2019

Киану Рийвс се завръща в "Матрицата" 4

Лана Уачовски, една от създателките на оригиналния филм ще бъде сценарист, режисьор и продуцент на новата лента

Развлечения09 АВГУСТ 2019

Децата ще си останат деца, дори да са престолонаследници

Събираме най-забавните снимки на принцеса Шарлът, принц Джордж и принц Луи

Развлечения07 АВГУСТ 2019

Селфи с червената лисица ни печели награда

Марката Fjällräven предлага възможност да спечелим една от техните популярни раници

Развлечения05 АВГУСТ 2019

Интериорен дизайн, от който ще ви се изправят косите

Можете само да си плюете в пазвата, че не ви се налага да обитавате къща като тези!