Living : Развлечения19 МАРТ 2015

Вижте Кара Делевин в първата ѝ главна роля

Моделът играе редом до Нат Улф в “Хартиени градове”

Най-популярният британски модел Кара Делевин упорито преследва кариера в киното, а вече можем да я видим в първата ѝ главна роля. 

Делевин играе бунтарката Марго Рот Шпигелман в новия филм по романа на Джон Грийн “Хартиени градове”. Името на писателя вероятно ви е познато – той е автор на хитовия “Вината в нашите звезди”, чиято екранизация излезе миналата година. В него ролите бяха поверени на Шайлийн Уудли и Ансел Елгърт, а филмът имаше изключителен успех сред феновете на книгата и изобщо. 
Именно затова от 20th Century FOX решиха да филмират и останалите романи на Грийн, като първи е именно “Хартиени градове”. Освен Кара, в него ще видим и друга млада надежда на киното – Нат Улф, който изпълнява ролята на Куентин. Куентин и Марго са много близки приятели като деца, но по-късно се отдалечават. Докато Марго води бурен живот, тя почти не забелязва Куентин, но една нощ го моли да ѝ помогне в едно щуро начинание. Куентин смята, че след това двамата ще се сближат отново, но непредвидимата Марго изчезва, оставяйки малки улики, които само Куентин може да разкрие. 
Кара дебютира в киното още през 2012, когато получи малка роля в “Анна Каренина”. Ролята на Марго в “Хартиени градове” обаче е първият ѝ по-сериозен ангажимент, а след това предстои да я видим и в новия филм от вселената на Батман и комиксите на DC “Самоубийствен отряд”, където ще си партнира с Марго Роби, Джаред Лето и Уил Смит. 
“Хартиени градове” тръгва по кината през юли. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения15 ОКТОМВРИ 2019

Посещението на Меган и Хари в Африка се превръща в документален филм

Гостуването на кралското семейство в Африка се превърна в знаков момент в историята на двойката

Развлечения10 ОКТОМВРИ 2019

От Disney поканиха Евгения Джаферович на премиера в Лондон

На премиерата на "Господарката злото" присъства и българския гримьор и инфлуенсър

Развлечения04 ОКТОМВРИ 2019

За любовта, вярата и тъгата от музиката на Мария Каракушева

Това ни предлага Мария Каракушева с нейния "Hearteclipse Live"

Развлечения02 ОКТОМВРИ 2019

"Екшън"-ът в кино индустрията стана комедия

Новият български филм, който проследява проблемите в кино индустрията