Living : Развлечения11 МАРТ 2019

Режисьорският дебют на Куката с “Лошо момиче”

Филмът ще бъде по действителни случки.

Мариан Вълев, познат като Куката от “Под прикритие” започва режисьорската си кариера с филма “Лошо момиче”. Премиерата ще бъде на 12 април.

“Лошо момиче” е първият пъпълнометражен филм под режисурата на Мариан Вълев, или както го познаваме от “Под прикритие” – Куката. С него той започва нова посока в кариерата си в кино индустрията.

Филмът проследява историята на главната героиня Жанета, която всички наричат Жожо. Тя е бивша шампионка по художествена гимнастика, която преминава през насилие и семейна трагедия. Това променя драстично живота й и тя започва да работи като стриптийзьорка. В опитите си да намери своето място под слънцето момичето се изправя срещу най-страшния си враг – самата себе си.

Продукцията е възможно най-близка до истината. Мариан Вълев залага на базирани на реални истории факти. Той казва, че някои от героите са събирателни, но всички стъпват на съдбите на съществуващи хора.

„Исках да разкажа нещо истинско, нещо от живота ни – това ме вълнува като сценарист и режисьор… Съсредоточил съм се върху една болезнена социална тема за сблъсъка между деца и родители: Много често майките и бащите мислят на децата си най-доброто, но не осъзнават какво им причиняват.“

Главната роля е изпълнена от актрисата Любомира Башева. Тя тренира пет месеца художествена гимнастика и още три – танцуване на пилон, с цел да изиграе ролята без помощта на дубльор.

Филмът ще направи своята премиера на София Филм Фест 2019 на 12 април.

Освен Любомира актьори ще бъдат още Елена Телбис, Деян Донков, Станислава Армутлиева, Дария Симеонова, Велислав Павлов и Диляна Попова и други.

Специално участие имат и националните състезателки по художествена гимнастика: Невяна Владинова, Катрин Тасева, Боряна Калейн, Ерика Зафирова, Петя Борисова, Галатея Герова, както и на Бранимира Маркова и Илиана Раева.

Проектът е продукция на Българската национална телевизия с изпълнителен продуцент – Нина Алтъпармакова, оператор – Антон Бакарски и продуценти на БНТ – Боряна Пунчева и Янко Терзиев.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения19 МАЙ 2019

Куклата Барби заслужи почетна модна награда

Същата, която имат Том Форд, Майкъл Блумбърг и Мишел Обама

Развлечения14 МАЙ 2019

Как да организираме моминско парти?

Ето как да организираме моминското парти, което булката винаги ще помни

Развлечения11 МАЙ 2019

На полуфинал с Esquire Gentelmen’s Football Club

Второто издание на Esquire Gentelmen’s Football Club сe проведе на 8 май

Развлечения10 МАЙ 2019

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019

Първата българска европейска столица на културата –домакин на церемонията по раздаване на статуетките на 22 май