Living : Развлечения11 МАРТ 2019

Режисьорският дебют на Куката с “Лошо момиче”

Филмът ще бъде по действителни случки.

Мариан Вълев, познат като Куката от “Под прикритие” започва режисьорската си кариера с филма “Лошо момиче”. Премиерата ще бъде на 12 април.

“Лошо момиче” е първият пъпълнометражен филм под режисурата на Мариан Вълев, или както го познаваме от “Под прикритие” – Куката. С него той започва нова посока в кариерата си в кино индустрията.

Филмът проследява историята на главната героиня Жанета, която всички наричат Жожо. Тя е бивша шампионка по художествена гимнастика, която преминава през насилие и семейна трагедия. Това променя драстично живота й и тя започва да работи като стриптийзьорка. В опитите си да намери своето място под слънцето момичето се изправя срещу най-страшния си враг – самата себе си.

Продукцията е възможно най-близка до истината. Мариан Вълев залага на базирани на реални истории факти. Той казва, че някои от героите са събирателни, но всички стъпват на съдбите на съществуващи хора.

„Исках да разкажа нещо истинско, нещо от живота ни – това ме вълнува като сценарист и режисьор… Съсредоточил съм се върху една болезнена социална тема за сблъсъка между деца и родители: Много често майките и бащите мислят на децата си най-доброто, но не осъзнават какво им причиняват.“

Главната роля е изпълнена от актрисата Любомира Башева. Тя тренира пет месеца художествена гимнастика и още три – танцуване на пилон, с цел да изиграе ролята без помощта на дубльор.

Филмът ще направи своята премиера на София Филм Фест 2019 на 12 април.

Освен Любомира актьори ще бъдат още Елена Телбис, Деян Донков, Станислава Армутлиева, Дария Симеонова, Велислав Павлов и Диляна Попова и други.

Специално участие имат и националните състезателки по художествена гимнастика: Невяна Владинова, Катрин Тасева, Боряна Калейн, Ерика Зафирова, Петя Борисова, Галатея Герова, както и на Бранимира Маркова и Илиана Раева.

Проектът е продукция на Българската национална телевизия с изпълнителен продуцент – Нина Алтъпармакова, оператор – Антон Бакарски и продуценти на БНТ – Боряна Пунчева и Янко Терзиев.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения24 МАРТ 2019

Италианска мечта - рекордно тирамису

В рекордите на Гинес влезе и най-дългото тирамису.

Развлечения21 МАРТ 2019

Ваня Рахнева вън от MasterChef заради кучешка храна

Класически телешки деликатеси лишиха адвокат Ваня Рахнева от мечтата й.

Развлечения15 МАРТ 2019

Съпруга не издържа до края в „Смени жената“

Елена Димитрова–Ангелова и Инспектор N-Joy обсъдиха най-интересното от новата семейна драма в „Смени жената“

Развлечения12 МАРТ 2019

InGlobo ще отбележи завръщането си със Speed Quiz

InGlobo Speed Quiz ще ви накара да покажете знания, докато пиете вкусни коктейли и вдигате наздравици за завръщането на списанието.