Living : Развлечения11 МАРТ 2019

Режисьорският дебют на Куката с “Лошо момиче”

Филмът ще бъде по действителни случки.

Мариан Вълев, познат като Куката от “Под прикритие” започва режисьорската си кариера с филма “Лошо момиче”. Премиерата ще бъде на 12 април.

“Лошо момиче” е първият пъпълнометражен филм под режисурата на Мариан Вълев, или както го познаваме от “Под прикритие” – Куката. С него той започва нова посока в кариерата си в кино индустрията.

Филмът проследява историята на главната героиня Жанета, която всички наричат Жожо. Тя е бивша шампионка по художествена гимнастика, която преминава през насилие и семейна трагедия. Това променя драстично живота й и тя започва да работи като стриптийзьорка. В опитите си да намери своето място под слънцето момичето се изправя срещу най-страшния си враг – самата себе си.

Продукцията е възможно най-близка до истината. Мариан Вълев залага на базирани на реални истории факти. Той казва, че някои от героите са събирателни, но всички стъпват на съдбите на съществуващи хора.

„Исках да разкажа нещо истинско, нещо от живота ни – това ме вълнува като сценарист и режисьор… Съсредоточил съм се върху една болезнена социална тема за сблъсъка между деца и родители: Много често майките и бащите мислят на децата си най-доброто, но не осъзнават какво им причиняват.“

Главната роля е изпълнена от актрисата Любомира Башева. Тя тренира пет месеца художествена гимнастика и още три – танцуване на пилон, с цел да изиграе ролята без помощта на дубльор.

Филмът ще направи своята премиера на София Филм Фест 2019 на 12 април.

Освен Любомира актьори ще бъдат още Елена Телбис, Деян Донков, Станислава Армутлиева, Дария Симеонова, Велислав Павлов и Диляна Попова и други.

Специално участие имат и националните състезателки по художествена гимнастика: Невяна Владинова, Катрин Тасева, Боряна Калейн, Ерика Зафирова, Петя Борисова, Галатея Герова, както и на Бранимира Маркова и Илиана Раева.

Проектът е продукция на Българската национална телевизия с изпълнителен продуцент – Нина Алтъпармакова, оператор – Антон Бакарски и продуценти на БНТ – Боряна Пунчева и Янко Терзиев.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения19 СЕПТЕМВРИ 2019

Орлин Павлов и Михаела Филева с дует за филма "Завръщане"

Двамата създадоха първото си парче заедно за новия филм на Ники Илиев

Развлечения12 СЕПТЕМВРИ 2019

"Да свалиш Уолстрийт" не е това, което изглежда

Филмът на Джей Ло и Карди, който предизвика толкова шум, идва у нас в петък. Ето какво да очаквате

Развлечения30 АВГУСТ 2019

Най-странната техника за къдрене в света

Това вирално видео показва как млада дама оформя прическата си с... метална тръба

Развлечения21 АВГУСТ 2019

Киану Рийвс се завръща в "Матрицата" 4

Лана Уачовски, една от създателките на оригиналния филм ще бъде сценарист, режисьор и продуцент на новата лента