Living : Развлечения30 ЮЛИ 2019

Плажните партита на Grazia продължават със свежи летни изненади

Елате и на събитието на 3 и 4 август, за да направите своето лято в града по-безгрижно

Събитията от поредицата Grazia by the Pool продължават, превръщайки уикендите в града във време, изпълнено с морско настроение и приятни изненади.

Екипът на списанието тази година се погрижи за всички, които остават в София през почивните дни – с лежерна и цветна атмосфера край басейна, с много подаръци, с безплатни прически за дамите и с леки и апетитни коктейли.

Patron XO Cafe & Shot Pool Bar бе домакин на събитието миналия уикенд. За страхотното настроение на гостите се грижеха Somersby, които приготвяха коктейли със Somersby вкус диня и прясна мащерка. Салон Inspire се погрижиха дамите да изглеждат невероятно като им подаряваха атрактивни прически.

Стилистите на Grazia аранжираха лятна визия с аксесоари, а фотографът на събитието запечата страхотните емоции. Всички гости имаха възможност да участват в томбола за награди. Wilkinson Sword и Fa зарадваха посетителите на басейна с комплименти. A за всички дами имаше и още един подарък – брой на списание Grazia.

Усмихнатият екип на списанието очаква своите приятели и тази събота, на 3.8 в Aquabankya от 11:00 ч.  до 16:00 ч.. В неделя, на 4.8 сме отново в Patron XO Cafe & Shot Pool Bar от 11:00 ч до 16:00 часа.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения22 ОКТОМВРИ 2019

"Завръщане" завладя българските кина

Новият български филм вече е на екрана и бележи страхотни отзиви

Развлечения18 ОКТОМВРИ 2019

Страшни филми, които ще харесате, дори ако не харесвате страшни филми

Не искате предсказуеми холивудски истории, в които час и половина хора се колят и пищят? Значи тази малка и качествена селекция ще ви даде точните идеи

Развлечения15 ОКТОМВРИ 2019

Посещението на Меган и Хари в Африка се превръща в документален филм

Гостуването на кралското семейство в Африка се превърна в знаков момент в историята на двойката

Развлечения10 ОКТОМВРИ 2019

От Disney поканиха Евгения Джаферович на премиера в Лондон

На премиерата на "Господарката злото" присъства и българския гримьор и инфлуенсър