Living : Развлечения10 ОКТОМВРИ 2019

От Disney поканиха Евгения Джаферович на премиера в Лондон

На премиерата на “Господарката злото” присъства и българския гримьор и инфлуенсър

Жени беше сред малкото поканени на гала вечерта и на съпътстващите събития около премиерата на новия филм на Disney.

Като един от най-успешните инфлуенсъри и професионални гримьори у нас Евгения Джаферович присъства на вчерашната официална премиера в Лондон на  Господарка на злото 2.

Събитието беше организирано от няколко етапа. В един от тях гостите имаха възможността да се преобразят в героите от фантастичния филм със специални тематични тоалети.

Разбира се, най-впечатляващата част беше самата премиера на филма. За него Евгения избра рокля от български дизайнер, София Борисова.

„Тази възможност е неповторима и съм много щастлива, че можах да се докосна не само до най-големите световни звезди във филмовата индустрия, да усетя подобна атмосфера, но и да комуникирам с най-големите професионалисти в сферата на грим изкуството. Развълнувана съм и се надявам да съм предала емоцията си на максимално много от хората, които са видели всичките ми публикации в социалните мрежи“, сподели Жени. „Господарка на злото 2 е много вдъхновяващ филм и се радвам, че събитието, от което бях част, бе посветено точно на него“, допълни още Джаферович.

Последната част от организираните дейности тепърва предстои и това е личната среща с актьорите от филма – Анджелина Джоли, Мишел Пфайфър, Ел Фанинг и Чиуетел Еджиофор. В съвсем тесен кръг поканените инфлуенсъри ще зададат своите въпроси и отблизо ще разговарят с звездите от лентата.

Възможност да се докоснат до всичко това имаха по-малко от 20 души, но затова пък премиерата на филма у нас ще позволи на всички да се пренесат в приказно преживявания! Господарка на злото 2 ни очаква в кината на 18 октомври на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения22 ОКТОМВРИ 2019

"Завръщане" завладя българските кина

Новият български филм вече е на екрана и бележи страхотни отзиви

Развлечения18 ОКТОМВРИ 2019

Страшни филми, които ще харесате, дори ако не харесвате страшни филми

Не искате предсказуеми холивудски истории, в които час и половина хора се колят и пищят? Значи тази малка и качествена селекция ще ви даде точните идеи

Развлечения15 ОКТОМВРИ 2019

Посещението на Меган и Хари в Африка се превръща в документален филм

Гостуването на кралското семейство в Африка се превърна в знаков момент в историята на двойката

Развлечения04 ОКТОМВРИ 2019

За любовта, вярата и тъгата от музиката на Мария Каракушева

Това ни предлага Мария Каракушева с нейния "Hearteclipse Live"