Living : Развлечения03 ДЕКЕМВРИ 2019

Коледен Mish Mash Fest ще завладее сърцето на София

Празнично настроение с Mish Mash Fest – Christmas is coming

Над 60 български творци, дизайнери и артисти ще представят новите си изделия по време на Коледното издание на Mish Mash Fest.

Събитията от поредицата Mish Mash Fest станаха любими на привържениците на ръчно създаденото изкуство, интересните арт идеи и доброто изкарване.

Тази година отново ще има специално Коледно издание, което ще се случи в сърцето на София – така нареченото Ларго – част от античен комплекс „Сердика“. Там едни от най-добрите български творци, дизайнери и концептуални артисти ще представят новите си изделия на 7 и 8 декември 2019 г.

Вижте още: 22 находки за списъка ви с Коледни подаръци

В продължение на два дни посетителите ще могат да разгледат всички новости от участващите автори и да се заредят с добро настроение и ярка искра за предстоящите празници. А за да могат гостите на събитието да се потопят в празничната обстановка максимално, ще има отделен уютен кът за почивка и похапване.

Разбира се, има нещо и за децата – специални празнични забавления и коледни арт работилници, в които те ще се научат да правят коледни играчки и украса.

Селекцията на участниците отново е много разнообразна, така че всеки да намери нещо, подобаващо за неговия вкус. Ще видите интересни дрехи, бижута и аксесоари, натурална козметика, детски играчки, книги и артикули за дома, празнична украса, поздравителни картички, и разбира се, вкусни изкушения и сгряващи напитки.

Фестивалът е уникален по своя формат и се организира под известната вече марка Mish Mash Fest, чиито над 20 издания досега затвърдиха събитието като един от най-успешните градски фестивали в България.

Входът е свободен, заповядайте, защото Christmas is coming!

Снимки: Mariana Petrova – mamuri

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения26 ФЕВРУАРИ 2020

"Ятаган" - следващият най-гледан филм у нас?

Близо 12 хиляди души гледаха лентата само този уикенд

Развлечения23 ФЕВРУАРИ 2020

Най-странните пениси в света

Предварително поясняваме, че тази статия не е секси, особено в началото и в края

Развлечения20 ФЕВРУАРИ 2020

Жени Калканджиева, Китодар, Ники Кънчев и още от звездите на премиерата на "Ятаган"

Филмът разкрива през смях, че корупцията е най-големият “Ятаган” на съвременното ни общество!

Развлечения14 ФЕВРУАРИ 2020

Празнуваме Свети Валентин с 10 от най-красивите романтични цитати

"Когато любовта не е лудост, не е любов" - Педро Калдерон де ла Барка