Living : Развлечения23 ЯНУАРИ 2019

Жена рисува пениси с маршрутите си за джогинг

Пиши *** и бягай

Не само ние знаем да пишем *** и да бягаме.

Оказва се, че в Щатите има дама, която от години прави именно това… по някакъв начин.

Започваме от самото начало. Пенис-одисеята на 33-годишната Клеър от Ню Джърси започнала като пълна случайност. Точно на Деня на благодарността преди три години Клеър излязла да потича, но се изгубила. Когато се прибрала у дома и погледнала в GPS тракера на телефона си какъв маршрут е изминала, открила, че траекторията й на бягане описва съвършено точно пенис.

Така се ражда профилът @dick_run_claire и хобито й да продължава да намира на картата маршрути, които обрисуват пениси. За спортното занимание на Клеър и феновете й си има и хаштаг #dickrun – в случай, че също обичате джогинга и пенисите или поне едно от двете и решите да се пробвате с изрусиването.

Оказва се, че идеята забавлява доста голям брой хора от целия свят, ако съдим по снимките, публикувани със същия хаштаг.

Клеър пък има 10 000 последователи в Инстаграм, но зад този успех стои упорит труд. “Най-много мразя когато тичам, да пропусна някоя отбивка и така цялата рисунка пропада. Налага се да се откажа и после да се върна втори път, за да направя маршрута”, оплаква се бегачката. #dickdrama

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения13 ФЕВРУАРИ 2019

5 мъже разкриват какво всъщност искат за Св. Валентин

Очудващо не всички очакват изненади в леглото

Развлечения13 ФЕВРУАРИ 2019

Тайните за щастлив брак от "Смени жената" - на фокус и в N-JOY

Всеки вторник Елена Димитрова–Ангелова ще анализира събитията в социалния експеримент, посветен на търсенето на семейно щастие 

Развлечения29 ЯНУАРИ 2019

Марго Роби се завръща като Харли Куин, но не съвсем

Актрисата ще играе същата роля в различен филм

Развлечения25 ЯНУАРИ 2019

"Господинът", който идва след Мистър Грей

Авторката на "50 нюанса сиво" издава нов и много обещаващ роман