Living : Развлечения05 АПРИЛ 2019

EVA Talks ни разказа за пълната промяна

Историите за живота на лекторите в EVA Talks бяха дозата вдъхновение, което ни трябваше тази седмица

Първото издание на EVA Talks се проведе на 1 април и представи три красиви истории за промяната, която прави живота по-смислен.

Списание EVA стартира инициативата “Говори с EVA”, чието първо издание се проведе тази седмица в Гранд Хотел София. На събитието чухме вдъхновяващите истории на личности, осмелили се да променят живота си към по-добро. Разказаха ни, с малка доза хумор (все пак беше Денят на шегата), за трудните решения, които са взели, за страховете, пред които са се изправили, и за щастието, до което този труден път е довел.

Чухме три разказа за пълната промяна от четиримата впечатляващи лектори. Сред тях беше Людмил Дренски, който сподели как от електроинженер и проектант е решил да стане преподавател по въздушна йога. Златина Георгиева пък разказа как е започнала като журналист и главен редактор на списание OK!, а вече се е посветила изцяло на фондацията „Заедно в час”, където използва своя опит на учителка.

Сред лекторите бяха и Тина и Кевин Брасингтън – някога университетски преподаватели в Англия, а днес – фермери в село Алино край Самоков.

Всички тези истории ни накараха да се замислим за важните неща от живота и това, на което позволяваме да ни разделя с тях. Заключителната мисъл също остави трайно впечатление: “Ако не ти харесва това, което получаваш, промени това, което даваш”.

Събитието се проведе с любезната подкрепа на Бритиш Американ Табако, Алка България, A1, Domaine Boyar, Допелхерц и PGX (Natural Factors).

Бягай, Катя, бягай

Кои са навиците на щастливите хора

Живеете ли по инерция?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения10 ЮЛИ 2019

Il Volo отново ще стъпят на българска сцена

Джанлука Джинобле, Пиеро Бароне и Иняцио Боскето празнуват 10 години на сцената

Развлечения10 ЮЛИ 2019

Запознайте се с първата котка инфлуенсър

Котаракът се казва Ранджи

Развлечения06 ЮЛИ 2019

Известните личности като произведения на изкуството

Звездите от 21 век, както никога не сте ги виждали до сега

Развлечения30 ЮНИ 2019

Най-грозният маникюр, който някога ще видите

Посмейте се на най-големите фалове в историята на маникюра