Ако Стрелецът ви обича, ще ви го каже направо

За хората от тази зодия, нищо не е твърде дребно или маловажно

Стрелците не са най-лесните хора за разбиране. За сметка на това, те са открити, добронамерени и винаги справедливи.

В любовта, типичният Стрелец не знае какво е срамежливост. Ако един Стрелец ви обича, ще ви го каже направо! В него/ нея няма да ви се налага да умувате часове наред, опитвайки се да разплетете сложна система от смесени сигнали (оставете това на зодиите Рак, Дева и Риби).

Стрелците са изключително общителни, чаровни, с невероятно чувство за хумор… и доста непостоянни. За тях свободата им е свята. В замяна, те също дават на партньора си цялата свобода, от която се нуждае (че даже и повече). Много са социални и ако имате връзка с тях, не очаквайте да се задоволят с похапване на пица пред телевизора. Обичат да са сред хора и непрекъснато ръсят шеги, може и да пофлиртуват. (Прочетете тук защо Стрелците са сред най-трудните зодии за връзка.)

Обичат предизвикателствата, но мраят игричките. Царе са на флирта, много лесно могат да омаят всеки. Много темпераментни и забавни са. Но им доставя удоволствие най-вече да флиртуват с някой, който не е “лесен”.

strelec
Харесват независимите, силни личности, които нямат нужда да се правят на интересни.

Имат нужда от интелигентен партньор. За Стрелците нищо не е твърде дребно или маловажно, всички въпроси и загадки на този свят ги вълнуват. Обичат да философстват на различни теми. Ако искате да сте им интересни и да ви уважават, трябва да можете да участвате в тези дискусии. И да отстоявате мнението си.

Ако ги обичате, пуснете ги – ако е писано, ще се върнат при вас. Тази известна мъдрост не би могла да бъде по-вярна за Стрелците. Тя бягат от всякакви условия и ултиматуми. Затова пък ако усетят, че просто се наслаждавате спонтанно на връзката ви, но ги оставяте да поскитат колкото искат, може би ще се върнат при вас. Особено ако заедно се забявлявате истински.

Сексът за тях е приключение, в което няма табута. Обичат изненадите, нищо не ги стряска. Това е знакът, който с ентусиазъм ще задоволи и най-странните ви желания. Освен това, в леглото са страстни и издръжливи.

Разбират се добре с Лъв и Близнаци. Това са знаци, които с лекота ще им дадат нужното пространство. Везни и Водолей пък привличат интелектуално Стрелеца, който по принцип с голяма жар изследва философските аспекти на живота.

Трудно им е с Рак и Дева. Тези зодии се нуждаят от чувство за ред и сигурност в личния си живот и очакват от партньора да ги обгражда с много внимание, по възможност по всяко време. Подходът на Стрелеца в любовта просто не е такъв. (Научете от тази статия как трябва да обичате една Дева!)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии13 ОКТОМВРИ 2019

Зодиите, които пълнолунието ще засегне най-много

Очаква ни пълнолуние на вечерта между 13 и 14 октомври

Зодии21 СЕПТЕМВРИ 2019

Как различните зодии приемат старостта

Някои зодии имат дарбата да остаряват достойно, други се хвърлят да доказват, че още "ги бива". В това число и чрез множество флиртове

Зодии06 СЕПТЕМВРИ 2019

Кое е слабото място на всяка зодия?

Телецът не може да живее без хубава храна, Рибите - без популярността

Диети10 АВГУСТ 2019

Полезна закуска за различните зодии

Палачинки, сандвич или френски тост? Ето какво да изберете: