Living : Лайфстайл14 ФЕВРУАРИ 2020

Независимо дали празнувате Свети Валентин, или Трифон Зарезан това вино е перфектно за повода

Празникът винаги е по-приятен с Moët & Chandon

Rosé Impérial на Moët & Chandon е с нова бутилка, която прави преживяването от пиенето на вино още по-незабравимо.

От Moët & Chandon се грижат празникът ни да е още по-приятен с бутилка шампанско розе със стилен, модерен дизайн, който пресъздава историческия етикет.

Поводът е дългоочакваният празник, който за почитателите на качественото вино и специалните моменти, е още по-значим.

Затова и марката е решила да почете наследството на Moët & Chandon, обновявайки бутилката на розето, известно със своя сияен розов цвят, ярки плодови нотки и неустоим вкус.

Новият дизайн е в матиран нюанс на черно – бутилката е декорирана с връзка със златисто розови елементи около гърлото, златисто розово лого върху наситено черен фон, избран като фин, но доловим намек за силното присъствие на Пино Ноар, което отговаря за до 45% от бленда от вина, прецизно подбрани, за да създадат изключително ароматното Rosé Impérial на Избата.

“The Signature Rosé Impérial смело чества умението да празнуваме и щедрото наследство на Moët & Chandon със съвременен и артистичен дизайн, който уважава традициите на марката, които лежат в основата на модерните ни идеи,“ казва Натали Норман, Директор международен маркетинг и комуникации на Moët & Chandon.

Можем да проследим дългата традиция на производство на розе шампанско в Moët & Chandon още до 1801 г., когато Наполеон Бонапарт и майка му Летиция поръчват 100 бутилки „rozé“ от Жан-Реми Моет – внукът на основателя на марката. Тези умения и познания създали най-старата съществуваща бутилка розе шампанско на Moët & Chandon. от 1878 г. – изключителна емблема на несравнимото розе наследство на марката.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл27 МАРТ 2020

Ще има ли бейби бум и бъдещо поколение "корониали"

Един психолог развенчава мита за секса по време на карантина

Лайфстайл26 МАРТ 2020

Очарователни японски рисунки върху камък, които се побират в човешка длан

Запознайте се с миловидните "домашни любимци" на Аки Наката

Лайфстайл24 МАРТ 2020

Insta- tips: Как да снимаме красиви композиции с телефона си

Вдъхновени от Samsung Galaxy S20, днес ще споделим с вас идеи и професионални фотографски правила за хармоничното и стилно аранжиране на кадри и предмети

Лайфстайл21 МАРТ 2020

С простички думи за доброто от това да си останем вкъщи

Искаме да окуражим всички, които скучаят по време на изолацията и се чувстват стресирани