Living : Интериор09 ЮНИ 2018

В скандинавския оазис на един ангел на Victoria’s Secret

Джозефин Скрайвър и приятеля й Алекс Де Леон ни канят в дома им Нашвил

Джоузефин Скрайвър и Александър Де Леон. Двойката се сгоди само преди месец, но според слуховете, сватбата със сигурност ще е догодина.

Датската концепция за създаване на уютен дом Hygge завладя не само декориращия свят, но и голяма част от звездите.

Именно това е вдъхновението на ангела на Victoria’s Secret Джозефин Скрайвър за дома й с приятеля й, певецът и композитор Алекс Де Леон в Нашвил. Тя иска да пренесе частица от родината си в Щатите. “Винаги съм се радвала, че е изчистен и опростен, но по някакъв начин все още уютен,” обяснява Скрайвър. “Не съм голям фен на многото цветове, защото самият дизайн трябва да изпъкне.”

Супермоделите тренират и вземат решения сутрин

За щастие, партньорът й има същото виждане за интериора на общия им дом. Всички стаи на триетажната къща са чисто бели, но ефектът е омекотен с различните аксесоари, които красят стените.

Нов ангел в редиците на Victoria’s Secret

Стилният интериор е дело на дизайнера Ейпри Томлин. “Мисля, че настроението на нещата ми в Pinterest можеше да се види в Instagram-a на Ейприл,” казва Скрайвър. За Де Леон пък най-ценното умение на Томлин е, че е могла да отгатне неговите виждания за дома им. “Най-добрите интериорни дизайнери са тези, които могат да вземат това, което е в ума ви и по някакъв начин да го превърнат в реалност”, казва той.

Томлин и нейният екип прекарват почти година в редизайн на къщата, като е добавен кът за закуска в кухнята и специална стая с двуетажно легло за по-малките братя и сестри на двойката. Но истински впечатляващото нещо в къщата е спалнята на Джозефин и Алекс. И най-вече леглото, което виси във въздуха. “Винаги съм си представяла как ще има висящо легло. Ейприл го приспособи точно така, както си го представях, въпреки че не можах напълно да опиша това, което исках,” казва моделът.

Диетата на “ангелите”, без преструвки

“Това е както първите ни къщи, така и първата ни къща заедно, това е нашето бебе! Ето защо редизайнът отне толкова много време, защото искахме да сме сигурни, че всичко е наред”, допълва още красавицата.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИНТЕРИОР

Интериор16 МАЙ 2019

Това ли си представяхте, когато чуете розов интериор?

Мисълта, която пазим само за детските стаи на момиченца, може да бъде изискана реалност

Интериор13 МАРТ 2019

Признанията на един сериен убиец на цветя

След Деня на жената винаги има останали много цветя. Те са красиви, но какво правим, когато не можем да се грижим за тях?

Интериор03 МАРТ 2019

Да живееш уютно в гараж е възможно

Тази двойка от Тексас успява да превърне гаража си в малък, но комфортен дом

Интериор10 ФЕВРУАРИ 2019

Тайната на уютния интериор в черно и бяло

Ако изберете тази класическа комбинация за дома си, добавете елементи, които ще отнемат от строгостта й