Living : Интериор13 ЯНУАРИ 2018

Добре дошли в дома на Рики Мартин

Певецът се сдоби с нов дом в Бевърли Хилс

Латино звездата Рики Мартин отваря вратите на дома си в Бевърли Хилс, който споделя със съпруга си Юван Йосиф и 9-годишните си близнаци Валентино и Матео.

Изпълнителят се сдобива с имението за сумата от 13,5 милиона долара. Той разкрива, че трудно са избрали своя дом. С Юван и децата са разгледали 20 къщи в ракмите на три дни, докато се спрат на луксозния имот в Бевърли Хилс. “Двоумяхме се дали да живеем в Лондон, или в Ню Йорк, но след това решихме да наемем жилище за месец в Лос Анджелис, за да почувстваме това, което ни харесва. И така разбрахме, че искаме да останем тук”, обяснява Йосиф в интервю за Architectural Digest.

Рики и Юван се срещат преди две години, докато певецът е на световна обиколка. Двамата започват заедно да обикалят света и домът им през това време е на колела. “Децата ми Тино и Матео не прекарват повече от две седмици на едно място. Те сякаш са родени на пътя. Те се чувстват добре, когато сме заедно, домът е там, където се намираме ние”, заявява Мартин.

Добре дошли в дома на Рики Мартин

Като едно голямо семейство обаче, двойката се нуждае от голяма къща. Имението в Бевърли Хилс е проектирано от известния архитект Грегъри Айн за психиатъра Фред Фелдман и съпругата му Илейн през 1953 г. Къщата разполага със седем спални и много пространство. Мартин и Йосиф са колекционери на изкуството и не е изненада, че в интериора се намират артистичните творби на съвременни артисти и на самия Юван.

“Въпреки че къщата се е разширила през годините, все още искаме да оставим първоначалната й визия – чистите линии, откритостта и усещането за спокойствие”, казва Рики, който не крие, че планира да увеличи семейството си. “Искам още двойки близнаци! Бих искал да имам голямо семейство, но в момента има много работа, планираме сватбата и още куп неща. Така че, всичко по реда си”, обяснява Мартин.

Повече от имението на певеца може да видите в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИНТЕРИОР

Тенденциите в интериора, за които ще съжаляваме
Интериор08 АВГУСТ 2020

Тенденциите в интериора, за които ще съжаляваме

Интериорните дизайнери ни предупреждават за тези четири тренда

В цветния нов дом на Джиджи Хадид
Интериор27 ЮЛИ 2020

В цветния нов дом на Джиджи Хадид

Бременният модел показа част от бъдещия си дом

Домашна джунгла - интериорният тренд на лято 2020
Интериор24 ЮЛИ 2020

Домашна джунгла - интериорният тренд на лято 2020

Фото тапет или няколко красиви саксии и любимата ви стая ще заживее нов вълнуващ живот

Плакатите по стените се завръщат в подобрена версия
Интериор29 МАЙ 2020

Плакатите по стените се завръщат в подобрена версия

Нов прочит на популярната мода от тийнейджърските години