Living : Интериор06 ФЕВРУАРИ 2019

Barbie World или домът на Кайли Дженър

21-годишната милионерка отвори вратите на огромното си жилище за Architectural Digest

Повечето 21-годишни, все още търсят себе си, учат или изплащат дългове. Не и Кайли Дженър. Тя е на косъм от това да се превърне в най-младата милиардерка на света, като в момента състоянието й възлиза на 900 милиона долара.

Кайли успешно управлява своята козметична компания, а в социалните мрежи има над 125 милиона последователи. Освен това, риалити звездата от “Keeping Up With The Kardashians” вече има момиченце на 1 годинка и дори работи върху появата на второ с половинката й Травис Скот.

Кендал и Кайли не можели да се понасят

С други думи, Кайли има всичко и не се притеснява да парадира с него. Тя отвори вратите на дома си за Architectural Digest и честно казано, той е досущ като къщата на куклата Барби. На някои от стените дори има разлепени плакати на куклата и доминиращият цвят е розовото.

Домът на Кайли се намира в Лос Анджелис, в близост до къщите на нейните сестри, както и тази на майка й Крис Дженър. Архитектът, пресъздал бонбонено-розовия свят на Барби е прочутия Мартин Лорънс Булард и както самият той споделя: “Когато започнахме да работим по този проект, Кайли дори нямаше 21 години и не можеше да пие алкохол“.

“Казах на Мартин (Булард), че искам свеж и забавен вайб, който да отговаря на това, което чувствам. Цветът е изключително важен. Обичам розовото и исках да го виждам навсякъде!”, споделя самата Кайли.

Освен това, Кайли възложила на Булард да й създаде дом, чийто дизайн да бъде равни части блясък и разкош. Именно заради това, в имението на звездата ще видите както огромно чисто бяло пиано в дневната в стил стария Холивуд, така и таван, обсипан със златни листа, кадифени леопардови столове до бара и плюшени покривала на леглата.

21-годишната милионерка допълва още, че функционалността е от огромно значение за дома й. Дрешникът и стаята й за грим са особено важни за нея, тъй като там тя прекарва повечето си време. Кайли не крие, че дори е взела отношение по големината на всяко шкафче и чекмедже, за да е сигурна, че крайният резултат ще е перфектен.

“Всичко изглежда много лъскаво, но и приветливо. Кайли обича да кани хора в дома си и затова там няма да намерите нищо толкова ценно, че да не може да седите, скачате или дори танцувате върху него”, споделя Булард.

Детайлите в дома й обаче не се изчерпват до тук – цветът на столовете в трапезарията е същият като най-любимите й цветове червила от Kylie Cosmetics. Всички тези малки и специални за Кайли щрихи са останали на заден план, когато тя разбира, че ще става майка. В този момент, проектът се променя и дизайнерът е натоварен с мисията да създаде детска стая, както и такава за игри. Въпреки това, Кайли споделя, че от както Сторми се е появила, домът й е превзет изцяло от играчки, което пък го прави още по-кукленски.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИНТЕРИОР

Интериор13 МАРТ 2019

Признанията на един сериен убиец на цветя

След Деня на жената винаги има останали много цветя. Те са красиви, но какво правим, когато не можем да се грижим за тях?

Интериор03 МАРТ 2019

Да живееш уютно в гараж е възможно

Тази двойка от Тексас успява да превърне гаража си в малък, но комфортен дом

Интериор10 ФЕВРУАРИ 2019

Тайната на уютния интериор в черно и бяло

Ако изберете тази класическа комбинация за дома си, добавете елементи, които ще отнемат от строгостта й

Интериор15 ЯНУАРИ 2019

Новата концепция "бавен интериор" идва от Дания

Нещо като hygge, също толкова красиво, но и със специална мисия