Living : Интериор04 МАРТ 2018

10 стилни неща, които It-момичетата имат в хола си

Ето как да превърнете дома си в едно неповторимо момичешко кътче

Без значение какво обичате да пиете с приятелките си в петък вечер, бар масичката (или направо мини количка!) е задължителният акцент във вашата дневна. Съберете любимите си алкохолни напитки, няколко аксесоара за коктейли и няколко красиви чаши и сте готови за следващата сбирка.

Няма по-добър начин да покажете любимите си книги от една съвършено оформена библиотека. От томовете първи издания до колекции с любимите ви женски автори, има много начини да се оформят лавиците. Вземете някои рамкирани картини и декоративни акценти и се опитайте да създадете разлики във височината на книгите.

Ако искате да направите вашата стая да изглежда луксозна, един от най-бързите и ефектни начини за това е да добавите изкуствена кожа. Не забравяйте да я сведете до минимум с акцент като възглавница или малък килим. Това ще бъде идеалното допълнение към всяко пространство и ще можете да го смесвате с различни цветове.

Независимо дали сте традиционалист и предпочитате дървени елементи, металите са основна част от декора на една стилна момичешка стая. Използвайте ги под формата на рамки за картини, акценти за стената или декоративни украшения тук-там.

Кажете сбогом на неутралните тонове и заложете на диван в ярки цветове и по възможност от луксозна тъкан. Когато ремонтирате хола си, започнете с дивана и изберете цвят, който смятате, че ще бъде подходящ за вашия дизайн и ще бъде лесен за комбинация с различни акценти възглавници и други дизайнерски елементи.

Нищо не казва по-добре "Аз съм едно зряло и стилно момиче" от една красиво оформена масичка за кафе. Вземете по-голям размер и добавете елементи, които разкриват най-добре вашата личност. Книги, декоративни акценти, свежи цветя или любим плод са идеални като за начало.

Когато става въпрос за избор на стол, не става дума просто за допълнително място за сядане. Ако изберете по-неутрален диван, то акцентирайте върху столовете, за да внесете някаква индивидуалност и цвят в хола си. Може да добавите цветна възглавничка или пък да заложите на различни по цвят столове, които да се открояват на фона на всичко.

Имате ли любима мантра или фраза, която ви нахъсва всеки ден? Принтирайте я, сложете я в красива рамка и я поставете в дневната си за допълнителна доза ежедневно вдъхновение.

Висококачественият килим е задължителен елемент в дневната на всяко стилно момиче. Графичните дизайни и неутралните цветове са страхотен избор - просто се уверете, че избраният от вас килим не натоварва визията на стаята ви.

Не всеки излага снимки или картини по стените у дома. Но това е един страхотен начин да разнообразите визията на стената, да покажете своята личност и да впечатлите гостите си.

Нуждаете се от някакво вдъхновение, за да придадете на хола си неотразим момичешки стил?

От малките промени до по-големите трансформации, ние откриваме онзи стимул, от който се нуждаем, в страниците на любимите ни блогъри.

Те с удоволствие споделят идеи, които са приложили в дома си. Ето какво “откраднахме” от техните дневни:

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИНТЕРИОР

Интериор16 МАЙ 2019

Това ли си представяхте, когато чуете розов интериор?

Мисълта, която пазим само за детските стаи на момиченца, може да бъде изискана реалност

Интериор13 МАРТ 2019

Признанията на един сериен убиец на цветя

След Деня на жената винаги има останали много цветя. Те са красиви, но какво правим, когато не можем да се грижим за тях?

Интериор03 МАРТ 2019

Да живееш уютно в гараж е възможно

Тази двойка от Тексас успява да превърне гаража си в малък, но комфортен дом

Интериор10 ФЕВРУАРИ 2019

Тайната на уютния интериор в черно и бяло

Ако изберете тази класическа комбинация за дома си, добавете елементи, които ще отнемат от строгостта й