Living : Интериор04 МАРТ 2018

10 стилни неща, които It-момичетата имат в хола си

Ето как да превърнете дома си в едно неповторимо момичешко кътче

Без значение какво обичате да пиете с приятелките си в петък вечер, бар масичката (или направо мини количка!) е задължителният акцент във вашата дневна. Съберете любимите си алкохолни напитки, няколко аксесоара за коктейли и няколко красиви чаши и сте готови за следващата сбирка.

Няма по-добър начин да покажете любимите си книги от една съвършено оформена библиотека. От томовете първи издания до колекции с любимите ви женски автори, има много начини да се оформят лавиците. Вземете някои рамкирани картини и декоративни акценти и се опитайте да създадете разлики във височината на книгите.

Ако искате да направите вашата стая да изглежда луксозна, един от най-бързите и ефектни начини за това е да добавите изкуствена кожа. Не забравяйте да я сведете до минимум с акцент като възглавница или малък килим. Това ще бъде идеалното допълнение към всяко пространство и ще можете да го смесвате с различни цветове.

Независимо дали сте традиционалист и предпочитате дървени елементи, металите са основна част от декора на една стилна момичешка стая. Използвайте ги под формата на рамки за картини, акценти за стената или декоративни украшения тук-там.

Кажете сбогом на неутралните тонове и заложете на диван в ярки цветове и по възможност от луксозна тъкан. Когато ремонтирате хола си, започнете с дивана и изберете цвят, който смятате, че ще бъде подходящ за вашия дизайн и ще бъде лесен за комбинация с различни акценти възглавници и други дизайнерски елементи.

Нищо не казва по-добре "Аз съм едно зряло и стилно момиче" от една красиво оформена масичка за кафе. Вземете по-голям размер и добавете елементи, които разкриват най-добре вашата личност. Книги, декоративни акценти, свежи цветя или любим плод са идеални като за начало.

Когато става въпрос за избор на стол, не става дума просто за допълнително място за сядане. Ако изберете по-неутрален диван, то акцентирайте върху столовете, за да внесете някаква индивидуалност и цвят в хола си. Може да добавите цветна възглавничка или пък да заложите на различни по цвят столове, които да се открояват на фона на всичко.

Имате ли любима мантра или фраза, която ви нахъсва всеки ден? Принтирайте я, сложете я в красива рамка и я поставете в дневната си за допълнителна доза ежедневно вдъхновение.

Висококачественият килим е задължителен елемент в дневната на всяко стилно момиче. Графичните дизайни и неутралните цветове са страхотен избор - просто се уверете, че избраният от вас килим не натоварва визията на стаята ви.

Не всеки излага снимки или картини по стените у дома. Но това е един страхотен начин да разнообразите визията на стената, да покажете своята личност и да впечатлите гостите си.

Нуждаете се от някакво вдъхновение, за да придадете на хола си неотразим момичешки стил?

От малките промени до по-големите трансформации, ние откриваме онзи стимул, от който се нуждаем, в страниците на любимите ни блогъри.

Те с удоволствие споделят идеи, които са приложили в дома си. Ето какво “откраднахме” от техните дневни:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИНТЕРИОР

Интериор12 СЕПТЕМВРИ 2019

20 начина да оптимизирате малкото външно пространство

С малко въображение може да превърнете дори най-малкия балкон в уютно място за ежедневна почивка

Изборът на редакторите11 СЕПТЕМВРИ 2019

Десетте правила в дома на Емили Шуман

Известната блогърка споделя как поддържа къщата си стилна, но уютна

Интериор07 СЕПТЕМВРИ 2019

Най-важните правила за стилен дом с малко пари

Бюджетният дефицит не пречи да направите апартамента си елегантен!

Интериор20 АВГУСТ 2019

Бохемски максимализъм

Този уникален дом на около два часа път от Мелбърн е пълен с пъстри цветове и винтидж съкровища