Prodavalnik : Living : Идеи за дома29 НОЕМВРИ 2015

Подобрете любовния си живот с помощта на фън шуй

Подредете спалнята, за да вкарате в ред връзката си

Според древното изкуство фън шуй подредбата на спалнята ви играе съществена роля в това любовта да присъства в живота ви.

За да подобрите любовния си живот, подредете спалнята си по някои правила на фън шуй, за да активирате намеренията си да имате хармонична любовна връзка.

Окачете огледала и кристали

Разположението на спалнята ви е особено важно за любовния ви живот. Ако тя се намира в края на дълъг коридор или пък е до входната врата, това се нарича “устата на дракона” и може да създаде проблеми във връзката ви. За да се предотвратите евентуалните негативни влияния от подобно разположение, окачете огледала диагонално противоположни в коридора или в близост до вратата на спалнята. Може и да закачите кристална сфера директно на вратата на спалнята, за да подобрите и заздравите всички свои връзки и особено интимните.

Сменете спалното бельо

Изберете си спално бельо в ярко червено, бяло или ярко зелено, за да вкарате повече страст в леглото. Червените чаршафи ще накарат половинката ви да тръпне от желание, но не ги използвайте прекалено често, за да не “изгори” любовта ви.

Създайте искра със свещи

Две розови свещи в далечния десен ъгъл ще добавят искра и блясък в любовния ви живот, а ако сте сами, може да привлекат нова любов. Просто се уверете, че ще ги палите редовно.

Освободете място за партньор

Изпразнете чекмеджета и част от шкафовете, така че да освободите място за вещите на партньор, ако все още не сте обвързана. Освободете място и в банята, така че когато половинката ви се появи да къде са остави своите неща. А ако го направите, подходящият човек със сигурност ще се появи. Мястото за двама е изключително важно.

Добавете чувственост и визуална стимулация

Капнете няколко капки масло от иланг-иланг в йонизатора. Смята се, че уханието му пробужда животинските инстинкти. Закачете си и снимки на влюбени двойки или такива, които “говорят” на езика на любовта. Добре е да ги поставите с ясно намерение и около леглото или така че да може да ги виждате още на влизане в спалнята.

Не смесвайте работата и личния си живот

Ако искате да запазите любовта и всички изживявания, свързани с нея, динамични и страстни, не внасяйте работата си в спалнята. Ако е наложително да имате в спалнята техника или обособено бюро, отделете работния кът със завеса.

Използвайте трик с нощната лампа

Независимо дали търсите любов или просто искате да внесете пикантност във връзката си, може да опитате този фен шуи трик – палете нощните лампи край леглото всяка вечер по едно и също време, оставете ги да светят поне три последователни часа и ги гасете отново по едно и също време в продължение на 27 последователни дни.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА PRODAVALNIK

Prodavalnik01 ЯНУАРИ 2016

10 модни правила от Виктория Бекъм

"Можете да носите равни обувки, но никога не забравяйте тъмните си очила"

Prodavalnik01 ЯНУАРИ 2016

Да влезем във форма със звездите

Ето какво споделят в Instagram те за диетата и спортния си режим

Prodavalnik22 НОЕМВРИ 2015

Хидратирайте тялото с плодове и зеленчуци

Домати, краставици, ягоди и пъпеш имат над 90% водно съдържание

Prodavalnik24 ОКТОМВРИ 2015

Как да се справите с лошия дъх

Няколко правила ще отстранят проблема