Living : Идеи за дома22 ДЕКЕМВРИ 2018

Коледната украса, която няма да ви струва и стотинка

Всичко необходимо се намира в дома ви

Коледната украса обикновено не е скъпа, но когато искате да окичите и елхата, и прозорците и всички други мебели и стаи, накрая наистина плащате солидна сума.

Ако тази година искате да спестите пари без това да се отрази на празничното настроение в дома ви, ние имаме няколко много креативни предложения за украса, която ще ви излезе напълно безплатно. 

5 лесни коледни украси #DIY

Всички материали, необходими да си направите тези украси, се намират в дома ви и така не се налага да харчите допълнителни и излишни пари, за да ги създадете.

№1 Чаши-свещници. 

Това е една от най-ефектните украси, които може да си направите буквално за минути. Трябват ви чаши за вино (които няма да използвате скоро), няколко коледни топки и свещи според броя на чашите. Поставете ги върху стилен и цветен поднос за още повече коледно настроение.

№2 Снежна украса за масата

Една супер свежа и забавна идея за украса на коледната трапеза, която ще донесе много усмивки и настроение на гостите ви. Какво ви трябва? За всеки гост: две чинии (една с по-малък и една с по-голям размер), 5 маслинки, 1 бейби морков, черна хартиена салфетка и червена от плат.

№3 Играчка за елха

За да си направите такива коледни играчки, ви трябват стари (изгоряли) крушки, клончета от дърво, лепило, боички за рисуване/лак за нокти. Използвайте бяла боя/лак за нокти (или с брокат), за да оцветите крушките, после нарисувайте лицето на снежния човек, а накрая залепете по две клонки отстрани. Всяка крушка вържете с коноп или друга връв и окачете на елхата.

№4 Коледно дръвче на стената

Image result for diy christmas tree on the wall

Ако една елха не ви стига, не е нужно да си купувате нова – може да си я направите. Трябват ви: лампички, топки за елха и метални кукички, които да закрепите към стената с помощта на двойнозалепващо тиксо. Първо поставете тях, после лампичките и накрая топките. Някои от коледните светлини може да се настроят да светят в определен цвят – препоръчваме ви зеленото, за да се доближите максимално до идеята за елха.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИДЕИ ЗА ДОМА

Идеи за дома14 ФЕВРУАРИ 2020

Достъпно и красиво освежаване на дома? Да, с детайли от ратан

Инстаграм се произнесе, че това ще бъде една от топ тенденциите на пролетта

Идеи за дома15 ЯНУАРИ 2020

Да почистим дома си без опасни химикали

Тези ароманти натурални средства правят чистенето по-безвредно и определено по-приятно

Идеи за дома11 ЯНУАРИ 2020

Как да намалим сметката за отопление през зимата

Тези разумни съвети ще ви помогнат да намалите разходите си, без да нарушавате комфорта си вкъщи

Идеи за дома08 ДЕКЕМВРИ 2019

Коледна украса с нещата, които вече имате у дома си

Какво можете да направите с няколко коркови тапи и копчета?