Living : Идеи за дома08 ДЕКЕМВРИ 2019

Коледна украса с нещата, които вече имате у дома си

Какво можете да направите с няколко коркови тапи и копчета?

Всички любители на виното вероятно имат колекция от ненужни коркови тапи. Превърнете ги в коледна украса с помощта на малко боя и доза креативност. Боядисайте ги в бяло, за да заприличат на снежен човек, или имитирайте костюма на Дядо Коледа върху тях.

С помощта на най-обикновени цветни сламки (препоръчваме да са от хартиените, за да не са толкова вредни към природата) можете да създадете ефектни декорации, които приличат на елхички. Стават за декорация на истинската елха или за залепяне по стените за допълнителен празничен ефект.

Ако и вие като нас в офиса събирате кестени заради антистрес свойствата им, вероятно сте насъбрали значителен брой от неядливата ядка. Оползотворете част от кестените като ги превърнете в красив коледен венец.

Със стари списания или вестници може да се създаде страхотна украса - трябва и само малко телбот, ножици, търпение и изобретателност.

Не изхвърляйте консервите, а ги превърнете в ефектна елха с помощта на малко боя и цветни декорации.

Копчета - вероятно всеки има доста от тях за спешни случаи, ако не, бабите и майките ви ще ви услужат. А за тези очарователни елхички си заслужава да потърсите ресурси.

Отново ви съветваме да се обърнете към кутията с шивашки пособи на майка ви или баба ви и да заемете няколко макари конец. С тях можете да си създадете истински красив и интересен венец за вратата.

Оставете типичната елха настрана тази година и си създайте една от колекцията ви книги. Колкото по-голяма, толкова повече ще впечатлявате гостите си.

Предлагаме ви няколко DIY идеи за декорация, за която няма да похарчите и един лев.

Независимо дали търсите идеи, с които да допълните вече създадената коледна украса в дома ви, или просто искате да направите нещо креативно сами – тук има предложение за вас.

В галерията ще намерите осем предложения за ефектни и лесни декорации, създадени с материали, които почти всеки у вас има у дома си.

Вижте още тук: Какво можем да направим от стари списания

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИДЕИ ЗА ДОМА

Идеи за дома14 МАРТ 2020

Как да почистим дома си правилно - съветите на микробиолога

Повечето от нас използваме продуктите за почистване грешно

Идеи за дома13 МАРТ 2020

И банята може да изглежда секси

Даваме ви козове как да си я направите по-готина

Идеи за дома14 ФЕВРУАРИ 2020

Достъпно и красиво освежаване на дома? Да, с детайли от ратан

Инстаграм се произнесе, че това ще бъде една от топ тенденциите на пролетта

Идеи за дома15 ЯНУАРИ 2020

Да почистим дома си без опасни химикали

Тези ароманти натурални средства правят чистенето по-безвредно и определено по-приятно