Психология : Връзки & секс11 ОКТОМВРИ 2018

Как изглежда човек, който не ви обича?

Вижте ключовите признаци според психолозите

Колко пъти сте си мислели какво е да не те обичат?

Така е: почти никога! Защото никой не иска да си представя, че не е обичан. Но се случва понякога да бъдете точно в такава ситуация. За да не се заблуждавате, вижте какво означава „нелюбов“ и дано никога не я разпознаете в партньора си.

Нелюбов е, когато не трябва да пречиш. Говорете, смейте се и се прегръщайте, но не трябва да разказвате за преживяванията си – това са глупости, а не преживявания. Не трябва да молите за нищо – трябва да разбирате, че сега положението е трудно. Защо изобщо искате това? Не можете да разчитате на помощ, защото зрелите възрастни се оправят сами в живота.

Нелюбов е, когато не ви наскърбяват, но и не ви хвалят. Не забелязват. Когато ви е неудобно да се храните пред близък човек, защото той може да направи забележка, че много ядете. И не са забелязали, че сте се прибрали у дома и сте сложили свежи цветя във вазата. Нелюбов е, когато нищо не ви е разрешено да правите. Когато дразните, пречите, говорите глупости, седите тихо в ъгъла и чакате… Не, не се оплаквайте, просто чакайте! Когато ви казват: „Сам си си виновен!“ Това не е любов.

Как мъжете различават любовта от секса

Когато никога нищо не ви подаряват, това не е любов. Когато не си струва да бъдат похарчени пари за вас, това не е любов. „Да, обичам те, но всеки да си знае мястото!“ И това не е любов.

Да, от нелюбов не се умира. Но липсата й прави хората плахи, унили, грозни, злобни – нямат самочувствие, страхуват се да не пречат, да не дразнят, да не развалят всичко… Няма какво да направите. Ако осъзнавате, че не ви обичат, просто си тръгнете, дори с буца в гърлото. Или поне бъдете наясно – това не е любов!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс12 ОКТОМВРИ 2018

Кой тип хора се развеждат най-често?

Обърнете внимание на поведението на партньора си, преди да кажете "да"

Връзки & секс12 ОКТОМВРИ 2018

5 причини защо либидото ви затихва

Възбудата и желанието за секс се раждат в мозъка, а не в гениталиите

Връзки & секс06 ОКТОМВРИ 2018

Защо испанките са толкова горещи в леглото?

Знойните диви смятат, че сексът е най-доброто събуждане

Връзки & секс05 ОКТОМВРИ 2018

Какво кара един мъж да обича една жена?

5 неща, които са задължителни за дълбоката мъжка любов