Блогове : Style Cruise20 НОЕМВРИ 2012

Нека пътешествието започне…сега!

Аз съм Боян, на 25, действащ стилист към няколко модни списания идизайнер, което за голяма част от вас може би ще се стори нестандартнозанимание за едно момче. Заповядайте в моя свят!

Тук ще ви споделям личния си дневник с преживявания, като поствам всичко, което ме е зарадвало, впечатлило и забавлявало – независимо дали става въпрос за момент от работното ми ежедневие или от свободното ми време. Чувствайте се свободни да ми задавате въпроси или да поискате стайлинг съвет. Всяка седмица ще съм насреща.

 
Началото на круиза
няма да е точно в София, а малко по на Запад…Повеждам ви на едно пътешествие, на което съвсем скоро “заредих батериите”. Място, което в крайна сметка потвърди теорията, че смисълът на живота се крие в малките неща…с една дума, МИЛАНО!! 🙂 
Всичко започна от центъра, където нямаше как да не рамкирам този красив кадър. Малко шоколадово скутерче, с дизайнерски тъч в традиционния LV монограм. И като връх на черешката – грижовно покрито със симпатично леопардово одеяло (което в родни условия отдавна да беше изчезнало). Как мислите, струва си усилията да разкрасите личния си ежедневен транспорт, нали?

От всички неща, които зарадваха окото ми, това ще да е едно от най-изкушаващите. Не за друго, а защото Коледата чука на вратата и обикновено месец и половина преди това е ритуалното ми прочистване, в което редуцирам максимално “излишната” храна. Но, повярвайте, ароматът беше толкова обсебващ, че реших, че след целодневната разходка мога да си подаря няколко сладки минути. Нито за миг не съжалих, че изневерих на себе си. Богата на вкус тъмна шоколадова вафла на дъното и тънки плочки шоколад, разделящи пластовете плодово овкусен шоколадов крем… Сладка шоко бомба, обвита в шикозен Хелоуин мотив – какво повече да иска човек за завършек на деня?

Тук усмивката ми беше по-широка от когато и да е: витрина на един стар неконвенционален фризьорски салон. Малък, но с приятно усещане и креативен декор, много по-различен от минималистично решените хипермодерни фризьорски салони, които са навсякъде сега. Място, от което освен с приятна прическа, със сигурност бихте излезли с приятни емоции и в освежено настроение.

За Милано ще продължим в следващия пост!

След завръщането ме очакваха нови свежи и забавни моменти. Един от тях бе заснемането на пикториъл, по време на който се запознах с любимците на младото поколение ( и не само) – момчетата от Voice of Boys и техния коуч – добре познатата ни Поли Генова. Момчетата се оказаха изключително свежи примери за това как трябва да се представя една съвременна бой банда… И на всичкото отгоре , суперзабавни персонажи. Разговорът се завъртя около идеята за “Глад за музика”. Въобще не очаквах да вкарат толкова креативност в актьорските си роли. Забавляваха се истински, което беше нагледно доказателство колко харесват това, което правят.


…Поли преяде с качествен винил, а лентите от касета се оказаха доста голяма хапка за нея!:)

Последно, но не по важност – тази уникална 12-сантиметрова находка. От естествен велур, с инкрустирани малки камъчета, тя попадна в ръцете ми на поредните снимки. Един малък лукс от Cesare Paciotti.

До следващата седмица с повече вкусотии от живота, а междувременно очаквам да ми пишете, ако имате някакъв стайлинг въпрос. Хубавите моменти тепърва предстоят!

P.S.

Нека това е музикалният ви фон през седмицата:

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА STYLE CRUISE

Style Cruise12 ЮЛИ 2013

Морски бриз, лятна мода и още!

Боян ни пренася на брега на морето, от където ще ни покаже и екслузивни кадри от новите фотосесии за JOY и Grazia. 

Style Cruise25 ЮНИ 2013

Style Cruise: Боян показва ексклузивни кадри от сесиите си в Италия

Стилистът засне в Милано модни едиториали за JOY и Grazia

Style Cruise18 ЮНИ 2013

Италиански модни авантюри

Поканени сте зад кулисите на фотосесиите, които заснехме за JOY и Grazia в столицата на модата

Style Cruise10 ЮНИ 2013

Правила за лятното пазаруване: Част 3

Каква чанта да изберем за лятото?