Цветовете по ноктите ни тази есен

Тенденции от модните подиуми (различни от бордото)

За къде сме без него? Заменете бордото с ярък нюанс на червеното с оранжев подтон, който ще стои страхотно в началото на есента, когато ръцете ни все още имат тен.

Досега смятахте, че този цвят е подходящ единствено за лятото? Е, помислете си отново. На дефилето на Armani той перфектно допълваше тъмните рок-шик визии на момичетата.

Любимите пастели са представени от този нежен нюанс на розовото, подходящ за къси, дълги, бадемови и изобщо всякакви нокти. Цветът е достатъчно неутрален, за да се комбинира добре в различни дизайни.

След толкова маски за лице, шампоани и какво ли още не с въглен беше въпрос на време и цветът му да открие мястото си в тенденциите. Сивото винаги е на мода през есента, но тази година се пригответе да завладее и ноктите ви.

Още един, този път по-мек нюанс на сивото, който несъмнено ще завладаее сърцата на момичетата с по-нежен вкус. Едновременно начин да разнообразите скучния маникюр, без да прекалявате.

Ако камуфлажния принт не е по-вкуса ви (макар че се завръща в модата), можете да изпробвате как би стоял цвят каки върху ноктите ви.

Обзалагаме се, че когато чуете “есенен маникюр”, веднага си представяте нокти, лакирани в цвят бордо. 

И не че не обичаме този дълбок нюанс на червеното и драмата, която придава на всяка визия. Дори напротив! Но още повече обичаме разнообразието, ето защо отново се обръщаме за щипка вдъхновение към тенднциите, които забелязахме на дефилетата.

След като ви разказахме какво ще е актуално при грима, днес е ред на маникюра. Няколко нюанса лак се откроиха на ревютата на Jill Sander, Temperley, Armani и много други. Примери за това как да ги носим открихме и в Instagram. И за наша изненада, не всички са толкова мрачни, колкото предполага есента. Ярките цветове обещават, че ще се открояват върху тъмните нюанси на дрехите, създавайки желан контраст. 

Вижте ги в галерията!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции24 МАЙ 2019

По-стилни по време на ваканция с тези лесни трикове

Как да се подготвим за почивката, така че да изглеждаме много по-стилно

Съвети & тенденции23 МАЙ 2019

Не вярвайте на тези факти за грижата за кожата!

Разкриваме често срещаните спекулации за бялата козметика

Съвети & тенденции21 МАЙ 2019

Почистване и освежаване на лицето с аква пилинг

Тази нова процедура е приятна и неинвазивна. Особено се препоръчва преди специално събитие - като абитуриентския бал например

Съвети & тенденции17 МАЙ 2019

Лятото е в ръцете ни с тези свежи нюанси лакове за нокти

Светли, сладоледено-очарователни и нежни са новите нюанси