Цветовете по ноктите ни тази есен

Тенденции от модните подиуми (различни от бордото)

За къде сме без него? Заменете бордото с ярък нюанс на червеното с оранжев подтон, който ще стои страхотно в началото на есента, когато ръцете ни все още имат тен.

Досега смятахте, че този цвят е подходящ единствено за лятото? Е, помислете си отново. На дефилето на Armani той перфектно допълваше тъмните рок-шик визии на момичетата.

Любимите пастели са представени от този нежен нюанс на розовото, подходящ за къси, дълги, бадемови и изобщо всякакви нокти. Цветът е достатъчно неутрален, за да се комбинира добре в различни дизайни.

След толкова маски за лице, шампоани и какво ли още не с въглен беше въпрос на време и цветът му да открие мястото си в тенденциите. Сивото винаги е на мода през есента, но тази година се пригответе да завладее и ноктите ви.

Още един, този път по-мек нюанс на сивото, който несъмнено ще завладаее сърцата на момичетата с по-нежен вкус. Едновременно начин да разнообразите скучния маникюр, без да прекалявате.

Ако камуфлажния принт не е по-вкуса ви (макар че се завръща в модата), можете да изпробвате как би стоял цвят каки върху ноктите ви.

Обзалагаме се, че когато чуете “есенен маникюр”, веднага си представяте нокти, лакирани в цвят бордо. 

И не че не обичаме този дълбок нюанс на червеното и драмата, която придава на всяка визия. Дори напротив! Но още повече обичаме разнообразието, ето защо отново се обръщаме за щипка вдъхновение към тенднциите, които забелязахме на дефилетата.

След като ви разказахме какво ще е актуално при грима, днес е ред на маникюра. Няколко нюанса лак се откроиха на ревютата на Jill Sander, Temperley, Armani и много други. Примери за това как да ги носим открихме и в Instagram. И за наша изненада, не всички са толкова мрачни, колкото предполага есента. Ярките цветове обещават, че ще се открояват върху тъмните нюанси на дрехите, създавайки желан контраст. 

Вижте ги в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции02 ДЕКЕМВРИ 2019

Грижа за красотата с помощта на Аюрведа

По-красиви и по-здрави с бюти тайни на хиляди години

Съвети & тенденции02 ДЕКЕМВРИ 2019

Как филърите могат да доведат до отпускане на кожата

Ако години наред използвате филъри, много важно е да не прекалявате с количеството им

Съвети & тенденции01 ДЕКЕМВРИ 2019

Козметиката на Дженифър Лопес, от La Mer до L'Oreal

Грижата й за себе си е безкомпромисна. Дженифър държи най-вече на спорта, добрия сън и на ефикасната грижа за подхранване и блясък на кожата

Съвети & тенденции29 НОЕМВРИ 2019

Бюти тенденциите, които очакваме да видим през 2020

Какво ни очаква на бюти сцената през 2020?