Beauty : Съвети & тенденции02 ФЕВРУАРИ 2018

Трикове за красота назаем от заетите момичета

Как да стилизираме косата си вечер, за да е прекрасна на сутринта и кои са грим триковете, които да усвоим

В един идеален свят всяка сутрин ще разполагаме поне с един час, в който на спокойствие да нанесем грима си, да изберем тоалет и да си направим прическа.

Но не е нужно да ви казваме, че нито една заета жена не си създава илюзията, че това изобщо може да се случи някога. Във времето преди работа обикновено балансираме между десетки други неща, а за ритуала за красота рядко остава достатъчно време.

Ето защо завиждаме толкова много на жените с перфектно оформена коса, блендиран до съвършенство фон дьо тен, бронзирани скули и червило, което изглежда така, сякаш би оцеляло не само след няколко чаши кафе и сандвич, но и след пътуване в космоса. 

Истината е, че за да изглеждаме добре в ежедневието си е нужно да се научим да multitask-ваме не само с всичките си задачи за деня, но и с beauty режима си.  Ето от къде да започнете:

vita-tips-def

Снабдете се със скраб, който върши двойна работа

В една лесна стъпка можете да ексфолирате и хидратирате кожата си. Това е тайната на скрабовете, които съдържат в себе си полезни масла. Те едновременно отстраняват мъртвите клетки и оставят кожата с приятен блясък и още по-приятен аромат.

Усъвършенствайте плитките

Небрежната плитка е спасение в дните, в които нищо не помага на косата ви, дори сухият шампоан. Не отнема повече от минута да сплетете косата си, а изглежда доста по-шик от усукания кок. И не се притеснявайте, ако тук-там все пак останат кичури, които стърчат непокорно – именно там се крие чарът на прическата.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции15 ЮНИ 2018

Тайните за красота на известните футболни съпруги

Детокс и тренировки са сред любимите на дамите, които ще виждаме по трибуните на световното първенство

Съвети & тенденции13 ЮНИ 2018

Знаете ли наистина какъв тип е вашата кожа?

За правилната грижа трябва да разберете малко повече за визията си

Съвети & тенденции12 ЮНИ 2018

Чупливи нокти? Имате нужда да промените диетата си

Разберете кои са най-важните елементи, за да се радвате на красив маникюр