Beauty : Съвети & тенденции06 ФЕВРУАРИ 2020

Тайните на Ева Лонгория за перфектна кожа и прическа

Актрисата поддържа визията си с помощта на продукти, които можете да си купите и от дрогерията до вас

За да придаде обем на косата си, Ева Лонгория не използва никакви продукти за коса, само един лесен трик.

На 44 години Ева Лонгория продължава да се радва на безупречна кожа и коса, както и винаги стилна визия. Ако за второто може да й помогне стилист, то поне за първото заслугата е изцяло нейна – и на тези няколко трика.

Не прекалявайте с грима

“Хората си мислят, че за да изглеждат по-млади, трябва да се доверят на грима, но всъщност правилната грижа за кожата е единственият спасител. Ако нямаш красива кожа, няма как гримът да ти стои добре. Аз най-често внимавам да не слагам много пудра, защото тя подчертава фините линии”, казва Ева пред списание Allure.

Винаги носете слънцезащитен лосион

Да, дори през зимата той ни е важен, защото слънчевите лъчи са все така опасни през всяко време на годината. “Майка ми винаги казваше – кожата, за която се грижиш на 20, ще е тази, която ще имаш на 40”, добавя Лонгория, като подчертава, че продуктите със SPF са важни за всяка възраст.

Не винаги най-скъпото е най-ефективно

Ако си мислите, че успешна актриса и продуцент като Ева Лонгория разчита само на скъпи продукти, ами, помислете отново.

Любимият тренд на Ева Лонгория

Звездата признава, че понякога използва най-обикновено бебешко масло вместо скъп продукт за почистване. А за хидратирането на кожата си разчита на серумите и кремовете на L’oreal от серията Revitalift.

Никога не оставяйте да се покажат бели косъмчета

“Благодарение на майчиния ми ген, от ранна възраст ми се появиха бели косъмчета и сега трябва да освежавам корените си на всеки две седмици. Използвам спрей за боядисване на корените, защото се справя с проблема за три секунди. Обичам да слагам гребен, където минава пътят, така че скалпът ми да не се оцветява от боята”, споделя още актрисата.

Оставяйте косата си да изсъхне на кок

За естествен обем без никакви допълнителни продукти, Ева обича да остави косата си да изсъхне от само себе си, като хваща най-горния пласт и го завърта на малък кок, който прихваща с помощта на шнола. Така накрая има и леки вълни в косата, които изглеждат много нежно.

Уроци по стил за миньончета от Ева Лонгория

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции28 МАРТ 2020

10 тайни за красотата на Бионсе

Нейният гримьор разкрива малките трикове, на които тя разчита всеки ден

Съвети & тенденции27 МАРТ 2020

Зоуи Дойч показва бюти рутината си, перфектна за дните у дома

Младата актриса за първи път разкрива как се грижи за красотата си