Розова вода, масла и дерма ролер: Арсеналът на Хейли Болдуин

Моделът никога не пътува с грим

Хейли Болдуин е достатъчно млада, за да си позволява все още по някое прегрешеие към кожата си.

Съпругата на Джъстин Бийбър обаче е много стриктна в своята бюти рутина, като редовно използва масла за лице, за да предпази сухата си кожа. Изборът й на козметични продукти също е много внимателен, като Хейли се старае да избягва вредните химикали и да ползва органик продукти.

Ето още от нейните правила за красота:

Никога не пътува с грим

Хейли никога не се качва в самолета гримирана. Причината е, че пътуването изсушава кожата и тя предпочита лицето й да е чисто, за да може да нанесе малко масло или да пръсне спрей с розова вода, който хидратира и успокоява. Излишно е да споменаваме и че никога не си ляга с непочистено лице.

Пестелива в макияжа

“Харесвам минималистичния грим”, споделя Хейли. Малко коректор, малко пудра, лек цвят на скулите, спирала и хайлайтър обикновено са й напълно достатъчни. Нейният най-важен съвет към всяка жена е да открие върху коя своя черта й харесва да акцентира с грима си, независимо дали това е свежестта на кожата, погледът или устните.

След това открийте кои са най-подходящите продукти точно за тази цел. Така всеки път, когато се гримирате, ще сте наясно точно какъв ефект целите и кои продукти работят, а това ще улесни гримирането и всеки пъ ще го правите доста бързо.

Дерма ролер

Всяка седмица Хейли използва дерма ролер. Първо нанася с пръсти серум за лице, след което масажира с помощта на дерма ролера, за да стимулира кожата и да улесни проникването на продукта в дълбочина.

Козметика без вредни химикали

“Чистотата на козметичните продукти определено е важна за мен. Стремя се да използвам органични продукти без добавени химикали. И без това околната среда е толкова замърсена, че е разумно да се стремим поне това, което използваме, да е максимално пречистено”, категорична е Хейли.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции13 ФЕВРУАРИ 2019

4 бюти съвета от бекстейджа на Седмицата на модата в Ню Йорк

Какви тайни разкриха професионалните фризьори и гримьори?

Съвети & тенденции11 ФЕВРУАРИ 2019

Алиша Кийс сияеше без грим. Какъв е номерът?

Звездата удържа на думата си и се качи на сцената на наградите "Грами" без макияж

Съвети & тенденции08 ФЕВРУАРИ 2019

12 бюти продукта, които да държите в колата си

Всичко необходимо за бърз refresh на красотата ви

Съвети & тенденции05 ФЕВРУАРИ 2019

Маникюр за Св. Валентин, който може да си направите у дома

Предлагаме ви няколко класически и няколко нестандартни идеи за празника