Пролетни нюанси за ноктите, в които се влюбихме

Мандарина, кралско синьо и десетките нюанси на златистото поставят маникюра ни в светлината на прожекторите!

Един от начините да прибавим блясъка на металика в личния си стил е именно като го изберем за маникюра си. Вариациите са много: от хромираните "огледални" нокти до едрите брокатени частици, нанесени върху всеки нокът или само за акцент.

Синьото е един от любимите цветове на дизайнерите за сезон пролет-лято 2017. Пренесете го и върху ноктите си, носейки го самостоятелно или в съчетание с бяло, жълто или лавандула.

Същото важи за неговия нежен, пастелен вариант. Няма нужда да ви казваме, че бледите цветове отново ще са актуални, а още по-хубавото е, че те са предпочитано решение за дългите нокти.

Наскоро писахме за историята на червения цвят в красотата на жените от древността до днес. Истината е, че този нюанс наистина е вечен и не е подвластен на сезони и тенденции.

За почитателите на тъмните цветове не е проблем да носят любимия си лак и през пролетта. Още повече заради красивия контраст, който той осигурява срещу светлите дрехи.

Според beauty експертите, този цвят наподобява жълтото на канарче. Според нас обаче, пастелното му приляга доста повече, а най-ефектно стои, когато е нанесен на дълги нокти.

Продължавайки с нежните цветове стигаме и до лавандулата. Цветът е предпочитан и при сенките за очи, затова комбинациите между лак и сенки са повече от задължителни.

Един по-ярък вариант на оранжевото, но не толкова ярък, колкото неоните например. Много подходящ за уикенда и пролетните почивки!

При бялото наблюдаваме две тенденции: едната е за нокти, оцветени в плътен, млечен цвят, а другата е маникюр с перлени отенъци. Независимо коя от двете ще изберете, знайте, че са актуални!

Промяната на сезона неизменно значи промяна в гардероба, в продуктите, които използваме за кожата и косата си, и разбира се ноктите. 

След няколко месеца на маникюри в бордо (ако държите на класиката), тъмносиньо, графит и тъмнозелено (ако обичате експериментите), вече сме готови да поканим на сцената нещо по-ярко, по-зареждащо и разбира се, по-пролетно.

Металикът триумфира във всяка част от стила ни тази година, затова няма как да пропуснем да споменем любимите ни лакове с блестящи частици. Освен тях, в галерията по-долу ще откриете и нашите предложения за изкушаващи цветове, които отиват на къси и дълги нокти, правоъгълни, заоблени и стилето форми. Да не забравяме, че могат да се носят както самостоятелно, така и в съчетания помежду си, а също и с брокат и рисунки!

Вижте ги! (Снимки: Pinterest)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции11 НОЕМВРИ 2019

Детокс за кожата и тялото с един продукт

Бентонитовата глина може да реши както здравословните, така и бюти проблемите ни

Съвети & тенденции05 НОЕМВРИ 2019

За съвършена кожа на тялото на 40

Сменете козметиката си и направете малки, но важни промени в режима си. Това ще запази кожата ви по-дълго еластична и красива

Съвети & тенденции05 НОЕМВРИ 2019

Грешките при пилинг маските, които всички правим

Променете само три неща в бюти рутината си и разликата ще е огромна

Съвети & тенденции02 НОЕМВРИ 2019

8 трика от маникюристите

Професионални съвети, които всички трябва да знаем