Пролетни нюанси за ноктите, в които се влюбихме

Мандарина, кралско синьо и десетките нюанси на златистото поставят маникюра ни в светлината на прожекторите!

Един от начините да прибавим блясъка на металика в личния си стил е именно като го изберем за маникюра си. Вариациите са много: от хромираните "огледални" нокти до едрите брокатени частици, нанесени върху всеки нокът или само за акцент.

Синьото е един от любимите цветове на дизайнерите за сезон пролет-лято 2017. Пренесете го и върху ноктите си, носейки го самостоятелно или в съчетание с бяло, жълто или лавандула.

Същото важи за неговия нежен, пастелен вариант. Няма нужда да ви казваме, че бледите цветове отново ще са актуални, а още по-хубавото е, че те са предпочитано решение за дългите нокти.

Наскоро писахме за историята на червения цвят в красотата на жените от древността до днес. Истината е, че този нюанс наистина е вечен и не е подвластен на сезони и тенденции.

За почитателите на тъмните цветове не е проблем да носят любимия си лак и през пролетта. Още повече заради красивия контраст, който той осигурява срещу светлите дрехи.

Според beauty експертите, този цвят наподобява жълтото на канарче. Според нас обаче, пастелното му приляга доста повече, а най-ефектно стои, когато е нанесен на дълги нокти.

Продължавайки с нежните цветове стигаме и до лавандулата. Цветът е предпочитан и при сенките за очи, затова комбинациите между лак и сенки са повече от задължителни.

Един по-ярък вариант на оранжевото, но не толкова ярък, колкото неоните например. Много подходящ за уикенда и пролетните почивки!

При бялото наблюдаваме две тенденции: едната е за нокти, оцветени в плътен, млечен цвят, а другата е маникюр с перлени отенъци. Независимо коя от двете ще изберете, знайте, че са актуални!

Промяната на сезона неизменно значи промяна в гардероба, в продуктите, които използваме за кожата и косата си, и разбира се ноктите. 

След няколко месеца на маникюри в бордо (ако държите на класиката), тъмносиньо, графит и тъмнозелено (ако обичате експериментите), вече сме готови да поканим на сцената нещо по-ярко, по-зареждащо и разбира се, по-пролетно.

Металикът триумфира във всяка част от стила ни тази година, затова няма как да пропуснем да споменем любимите ни лакове с блестящи частици. Освен тях, в галерията по-долу ще откриете и нашите предложения за изкушаващи цветове, които отиват на къси и дълги нокти, правоъгълни, заоблени и стилето форми. Да не забравяме, че могат да се носят както самостоятелно, така и в съчетания помежду си, а също и с брокат и рисунки!

Вижте ги! (Снимки: Pinterest)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Интимна хигиена през лятото
Съвети & тенденции06 АВГУСТ 2020

Интимна хигиена през лятото

Някои продукти предизвикват негативен ефект върху областта. Други ни помагат да се справим с проблема

Мисия възможна: Красива кожа в горещините
Съвети & тенденции03 АВГУСТ 2020

Мисия възможна: Красива кожа в горещините

Ключът към безупречен външен вид през лятото се крие в откриването на правилната формула продукти за лице

7-е смъртни гряха в грижата за кожата
Съвети & тенденции01 АВГУСТ 2020

7-е смъртни гряха в грижата за кожата

Повечето от нас сме виновни в много от тях

Хайди Клум пристигна на остров Капри за сватбата си
Съвети & тенденции31 ЮЛИ 2020

Бебешки шампоан за почистване на лицето, кокосово масло и още от арсенала за красота на Хайди Клум

47-годишният модел и актриса заслужи нашите адмирации за семплия си подход към грижата за кожата