С летен полъх на минимализъм

Красотата е в детайлите. Нека изберем правилните аксесоари заедно!

С летен полъх на минимализъм

Да си уверен е повече от секси! От смели златни аксесоари до малки, закачливи такива в ярки цветове – това са бижутата на лято 2022г., които карат всяка дама да се открои от тълпата със собствен почерк. Аксесоарите са тази задължителна част на лятото, която ни кара да се чувстваме добре и незабавно повдига стила ни. Време е да се отдадем на този летен полъх на минимализъм!

Последните две години от живота ни преминаха у дома. А специалните поводи намаляха драстично. Е, 2022г. е подходящото време за промяна! Аксесоарите са една от основните възможности да представим личния си стил не само във виртуалното пространство, а и извън него! Минимализмът в естетиката е онази промяна, към която елегантният стил се стреми.

С летен полъх на минимализъм

Снимка: Unsplash

Бижутата стават все по-семпли, стилни и ни придават летен полъх на минимализъм.

Комбинирането на нови аксесоари с по-стари такива и добавянето на нови цветове и модели, се превръща в истинско модно забавление! Така че, независимо дали ги комбинираме с парти рокля, ярък топ или спортен суитшърт, бижутата са „черешката на тортата“ в нашата визия.

Декорирането на обеците по естетичен начин се превръща в истински моден тренд през 2022г.! Нека оставим скучните аксесоари на заден план, време е да заблестим! Що се отнася до най-новите тенденции в пиърсинга на ушите, последователността се оказва ключова за стила. Навсякъде около нас, дори и в социалните мрежи като Instagram и Pinterest, виждаме момичета, които разтърсват рутината със страхотен пиърсинг в комбинация със зашеметяващи халки. Това, което прави тази актуална тенденция толкова различна е акцентът върху минималистичната естетика.

Идеята зад този тренд е да се създаде външен вид, който набляга на фикцията „по-малкото е повече“. От миниатюрни обеци с размер на каменна сол, до тънки като конец златни обръчи, цялото това минимално действие цели да създаде максимално въздействие.

Модните тенденции в бижутата през 2022г. се превръщат в чудесна комбинация от ретро шик и градска естетика, а това ги прави още по-желани от дамите. Те са толкова модерни и сладки, че стоят прекрасно на всяко ухо!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тенденцията на минималистичните аксесоари за коса е вечно секси

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Плодов грим: новата тенденция в TikTok
Съвети & тенденции12 АВГУСТ 2022

Плодов грим: новата тенденция в TikTok

Новата техника за гримиране вече стана вирусна, но безопасна ли е всъщност?

Ползи от употребата на алое вера
Съвети & тенденции11 АВГУСТ 2022

Ползи от употребата на алое вера

Алоето се превръща в тайната съставка на перфектната рутина за красота.

Как да направим косата си на вълни с преса?
Съвети & тенденции05 АВГУСТ 2022

Как да направим косата си на вълни с преса?

Чудите ли се как да направите вълниста косата си пресата? Предлагаме ви нашето най-добро мини ръководство.

Колиета с цветни мъниста: лятната мания за бижута
Съвети & тенденции05 АВГУСТ 2022

Колиета с цветни мъниста: лятната мания за бижута

Търсите ли си вдъхновение за съчетаване на любимата мънистена огърлица с летния ви тоалет? Нека погледнем към няколко идеи заедно.