Beauty : Съвети & тенденции03 ДЕКЕМВРИ 2018

Какво е Коледа без празничен маникюр?

Събрахме най-красивите, изискани и забавни идеи

Ако украсената елха и цветните лампички не ви носят достатъчно празнично настроение, тогава е време да окичите и ноктите си за предстоящия празник. По този начин, коледното настроение винаги ще е с вас, където и да отидете.

Събирайте лайкове с маникюр, съчетан с пуловера

И не говорим за баналните червени и зелени тонове, а за интересни, оригинални и много стилни цветни комбинации, с които да съберете всички погледи. Тази зима може да разнообразите класиката като добавите златист и сребрист брокат, но може да заложите и на по-нестандартни нюанси като ледено студено синьо или искрящо бебешко розово. Нека не забравяме и най-актуалния тренд за сезона: животинските принтове.

В галерията ще откриете най-креативните и актуални идеи за маникюр, като някои от тях може да покажете на маникюристката си, а други да опитате да пресъздадете сами вкъщи. Изберете любимия си празничен маникюр и експериментирайте смело – тази година блясъкът и брокатът няма да са в повече! 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции25 ЯНУАРИ 2020

Откривате ли нещо необичайно в новия тренд в маникюра

На първи поглед - страхотен маникюр с интересен дизайн. Но пък на втори поглед....

Съвети & тенденции15 ЯНУАРИ 2020

Пролет 2020: Деликатни и елегантни нови цветове за нокти

Всички харесваме класическия маникюр в ярко червено. Но през новия сезон тенденцията ни изкушава да поемем в нова посока!