Какво червило да носим на 20, 30, 40, 50+ години

Разберете кои цветове са подходящи и защо

Когато избираме червило, се съобразяваме с редица фактори – цвят, цена, марка, състав и т.н. Важно е обаче да вземем предвид и възрастта, която също влияе на избора ни и съответно на това как ще ни стои червилото.

Как да носите тъмно червило?

Освен, че през годините стила ни се променя, цветът на устните също търпи известно изменение. С напредване на възрастта, те стават по-бледи и дори по-сухи, което налага както повече грижа, така и съобразяване с избора на червило.

20-годишните носят… Всичко. На тази възраст може да се експериментира с всички цветове и текстури – от блестящите до матиращите розови, зелени и дори лилави нюанси. Ако все пак търсите по-зряло и професионално излъчване, заложете на наситен цвят с матов ефект.

30-годишните носят… Блестящи и тъмни в цвят бургунди и череша. Тези нюанси отиват на повечето жени и особено на русокосите, тъй като така те подчертават очите си. Разбира се, може да пропуснете блестящия момент и да изберете по-хидратиращо червило в тези цветове.

40-годишните носят… Кремообразни в нежни цветове. Розовите и кораловите нюанси са много подходящи, като акцентът тук пада върху кремообразната текстура, която хидратира и дава блясък на устните.

Червилото не ни прави по-желани… но ни помага да печелим пари

50 & 50+ годишните носят… Червени тонове. В тази възраст е препоръчително да заложите на наситените червени нюанси, които ви правят по-млади. Важно е обаче да избягвате червилата с матов ефект, тъй като така вниманието се насочва към фините и по-видимите бръчици по лицето. Заложете на кремообразни, леко блестящи или дори перлени червила в тези цветове.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции22 НОЕМВРИ 2019

Как дерматолозите се грижат за собствената си кожа?

6 дерматолога разкриват какви са тайните им за красота

Съвети & тенденции20 НОЕМВРИ 2019

Бюти рутината на Оливия Уайлд за кожа, склонна към акне

Продуктите, които тя използва, са създадени единствено с природосъобразни съставки

Съвети & тенденции19 НОЕМВРИ 2019

Когато зрелостта на една жена е привилегия

Полагайки най-качествената възможна грижа за себе си и вярвайки в силата на своето уверено излъчване, днес жените преначертават представите за "остаряване"

Съвети & тенденции19 НОЕМВРИ 2019

Предложения за стилен маникюр през зимата

Тази година дори празничният маникюр ще е по-семпъл