Friday Fetish: Маникюрът в розов кварц

Как да не го пожелаеш?

Независимо дали вярвате в лечебната сила на кристалите (за която и друг път сме ви говорили), или просто сте запленени от красотата им, новата гореща тенденция при маникюра ще ви впечатли! 

В последните сезони видяхме какви ли не интерпретации на различните видове метали върху ноктите (сребърен хром и бронзово са само част от тях), затова беше само въпрос на време маникюристите да почерпят вдъхновение от камъните. Първият от тях? Розов кварц, разбира се!

Вярва се, че кристалът има успокояващи свойства и носейки го, изчистваме тялото си от излишния стрес и негативни емоции. Върху ръцете ни пастелният нюанс, вдъхновен от него, стои изключително нежно, независимо дали ноктите са къси и подравнени, или в актуалната стилето форма.

За да бъде постигнат ефекта на розовия кварц, маникюриситете съчетават пудрено розово и бяло, оформящо по-светлите нишки в кристала. Понякога го допълват с деликатни камъчета или златист брокат. Актуалният тренд е подходящ дори за дамите, които не са склонни да експериментират с дизайна на маникюра си и обожават бледите и телесни тонове.

Ние нямаме търпение да го изпробваме, а междувременно ви показваме интерпретациите на тенденцията, които ни вдъхновиха! 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции12 АВГУСТ 2019

Минимализъм сред маникюра - модерни са ноктите с една линия върху тях

Елегантността и семплотата е на мода този сезон

Съвети & тенденции10 АВГУСТ 2019

По-изчистена кожа се постига с фастинг... на козметика

Почивката от многото козметика е важен елемент за постигане на по-красива кожа.

Съвети & тенденции08 АВГУСТ 2019

Не правете това вкъщи! Забранените DIY бюти трикове

DIY в бюти грижата може да се окаже нож с две остриета