Дженифър Гарнър: една красива жена на 41

Кое е нейното правило номер 1 в грижата за кожата

Нежната половинка на Бен Афлек е на 41, но винаги демонстрира перфектен стил и сияйна, здрава кожа. 

Когато става дума за грижа за красотата, Дженифър има едно правило – защитата от слънцето е задължителна! И очевидно това правило действа, защото кожата й е прекрасна. 
Никога няма да спрем да се възхищаваме на Дженифър за поне две неща: колко отдадена е на децата си и как винаги успява да излъчва земна и свежа красота. В основата на последното, естествено, е перфектният вид на кожата й. 
Гарнър сподели как се грижи за себе си на събитие на козметичната марка Neutrogena, чийто посланик е. “Колкото повече работя с тях, толкова повече научавам за грижата за кожата. А тя е толкова важна, защото кожният рак е най-често разпространен, но и най-предотвратим. “

Актрисата добави, че в миналото не е внимавала толкова за кожата си. “Когато бях млада, никой не смяташе, че слънцето е проблем. Слагахме си бебешко олио и лежахме на плажа, за да хванем хубав тен. Докато моите приятели обаче прекарваха следобедите в събиране на загар, аз бях в театъра. Наричаха ме Каспър!”

Сега обаче дневната й грижа за кожата задължително включва нанасяне на слънцезащитен продукт. “Веднага след като си измия зъбите и лицето, слагам крем.”

Дженифър също така коментира, че се радва, че сезона на наградите най-накрая е приключил, защото всичката тази суета и събития се отразили зле на кожата й. “Имаше нощи, в които се прибирахме страшно късно – в 3:30, или в 4 сутринта. Когато си носил толкова много грим през цялата вечер е абсолютно задължително да го махнеш преди да легнеш. “

Снимки: Profimedia 
Виж още: 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции15 ЯНУАРИ 2020

Пролет 2020: Деликатни и елегантни нови цветове за нокти

Всички харесваме класическия маникюр в ярко червено. Но през новия сезон тенденцията ни изкушава да поемем в нова посока!

Съвети & тенденции13 ЯНУАРИ 2020

Тестването на много нови продукти - вредно за кожата

И още грешки, които могат да ви състарят

Съвети & тенденции12 ЯНУАРИ 2020

По-красива кожа през новата година с тези 5 съставки в козметиката

Мнението на специалистите за съставките, които всички ще използваме през 2020

Грим29 ДЕКЕМВРИ 2019

Най-добрите бързи грим трикове

Когато имаме не повече от 5 минути да се гримираме, трябва да проявим малко хитрост