Бюти съвети от модния подиум на Prada

Prada даде ход на новите тенденции в грима и прическите

Prada проведе последното си ревю вчера в The Piano Factory в Ню Йорк. По повода стилистите споделиха как са създали визиите.

Вчера се проведе шоуто на Prada – Resort 2020, в Манхатън и атмосферата беше значително по-различна от последното шоу на марката. С пастелни елементи в декора и флорални модели с пайети, стилът бе в тон с предстоящото лято.

За събитието стилистите умерено експериментираха с цветовете в макияжа. Водещият гримьор беше Пат Маграт и той разказа как е решил какви да са визиите. Когато го питат да обобщи с няколко думи стила на шоуто, той го нарича “модерно и електрично, за жената индивидуалист”.

Диадемите стават огромни – одобрено от Prada

Всеки модел е имал индивидуална палитра цветове – например за Джиджи Хадид са избрали цитрусови нюанси в оранжево. Трикът, на който се е спрял за тази визия е, да използва балсам за устни вместо червило и да го нанесе и на бузите.

Пат си партнираше зад сцената с фризьора Гуидо Палау. Той се спря на прически, които изглеждат естествени – традиционната ниска плитка, опашка на една страна и висок кок. Идеята му е била да създаде впечатлението, че всяко едно от момичетата на подиума само си е направило косата преди ревюто.

Жасмин Туукс на корицата на Harper’s Bazaar

Ако трябва да вземем за пример визиите от шоуто, стилът за лятото ще бъде семпъл, но все пак изпълнен с цветове. Небрежният шик отново е на мода и ще продължи да преобладава на улиците.

Различните начини да носим бяла блуза през лятото

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции22 АВГУСТ 2019

Маслото от гроздови семки е еликсир за косата

Помага да спрем косопада и има силни хидратиращи свойства

Съвети & тенденции12 АВГУСТ 2019

Минимализъм сред маникюра - модерни са ноктите с една линия върху тях

Елегантността и семплотата е на мода този сезон

Съвети & тенденции10 АВГУСТ 2019

По-изчистена кожа се постига с фастинг... на козметика

Почивката от многото козметика е важен елемент за постигане на по-красива кожа.