Бюти съвети от модния подиум на Prada

Prada даде ход на новите тенденции в грима и прическите

Prada проведе последното си ревю вчера в The Piano Factory в Ню Йорк. По повода стилистите споделиха как са създали визиите.

Вчера се проведе шоуто на Prada – Resort 2020, в Манхатън и атмосферата беше значително по-различна от последното шоу на марката. С пастелни елементи в декора и флорални модели с пайети, стилът бе в тон с предстоящото лято.

За събитието стилистите умерено експериментираха с цветовете в макияжа. Водещият гримьор беше Пат Маграт и той разказа как е решил какви да са визиите. Когато го питат да обобщи с няколко думи стила на шоуто, той го нарича “модерно и електрично, за жената индивидуалист”.

Диадемите стават огромни – одобрено от Prada

Всеки модел е имал индивидуална палитра цветове – например за Джиджи Хадид са избрали цитрусови нюанси в оранжево. Трикът, на който се е спрял за тази визия е, да използва балсам за устни вместо червило и да го нанесе и на бузите.

Пат си партнираше зад сцената с фризьора Гуидо Палау. Той се спря на прически, които изглеждат естествени – традиционната ниска плитка, опашка на една страна и висок кок. Идеята му е била да създаде впечатлението, че всяко едно от момичетата на подиума само си е направило косата преди ревюто.

Жасмин Туукс на корицата на Harper’s Bazaar

Ако трябва да вземем за пример визиите от шоуто, стилът за лятото ще бъде семпъл, но все пак изпълнен с цветове. Небрежният шик отново е на мода и ще продължи да преобладава на улиците.

Различните начини да носим бяла блуза през лятото

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции24 МАЙ 2019

По-стилни по време на ваканция с тези лесни трикове

Как да се подготвим за почивката, така че да изглеждаме много по-стилно

Съвети & тенденции23 МАЙ 2019

Не вярвайте на тези факти за грижата за кожата!

Разкриваме често срещаните спекулации за бялата козметика

Съвети & тенденции21 МАЙ 2019

Почистване и освежаване на лицето с аква пилинг

Тази нова процедура е приятна и неинвазивна. Особено се препоръчва преди специално събитие - като абитуриентския бал например

Съвети & тенденции17 МАЙ 2019

Лятото е в ръцете ни с тези свежи нюанси лакове за нокти

Светли, сладоледено-очарователни и нежни са новите нюанси