6 лесни бюти ритуала за пълно щастие

Понякога малките неща носят голямото щастие

Работните дни могат да бъдат понякога доста изтощителни.

И все търсим някакви оригинални идеи за релакс и възстановяване. Но забравяме за малките неща с голям ефект като бюти ритуалите, които могат да ни удовлетворят на момента. Няма по-приятно нещо от това да се грижите за себе си.

Как да маскирате недоспиването

Потопете се в любов към себе си

Понякога вечерният душ ви се струва твърде уморителен. Но точно тогава е добре да помислите за дълга отпускаща вана. Купете си любимите си козметични продукти и се наслаждавайте на ефекта им. Не бързайте – масажирайте нежно кожата на лицето и на тялото си и си мислете за това, че вие сте най-важни.

Намерете време за себе си сутрин

Вместо да приготвяте хаотично и бързо закуската си, защото сте станали късно и закъснявате за офиса, отделете си време само за вас. Направете си стречинг, пийте кафето си бавно, гримирайте се – това е вашата малка релакс зареждаща времева зона преди динамиката на деня.

Тренировка за душата

Балет, акро йога, латино танци – каквото и да харесвате, правете го. Не е задължително да извайвате форми във фитнеса. Важното е движението да ви е по душа. Тогава е удовлетворяващо и носи ефект.

Прекарвайте време на открито

Би било чудесно, но не е необходимо да напускате града. Правете си разходки в най-близкия парк вечер след работа – това бягство е необходимо за отпускане на психиката ви.

Вземете си вана с мехурчета

Точно като в детството – купете си ухаеща розова пяна и се отпуснете сред „облаците“ й. Пригответе си бутилка вино и любимата книга. Подарете си този момент!

Три удобни прически за жегите

Запишете си час за красота

Каквото и да означава това – масаж, маникюр или педикюр, грим, прическа – веднага си запишете час и си обещайте, че ще го правите възможно най-често. Веднага ще почувствате отпочинали и със самочувствие.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции25 МАРТ 2019

Как да почистим бюти блендера си

Няма да повярвате колко много мръсотия се задържа в него.

Съвети & тенденции21 МАРТ 2019

Какво да правим днес, за да се подготвим за лятото?

Да не изоставаме с графика. Тези неща трябва да се направят още сега, за да е перфектно лятото!

Beauty18 МАРТ 2019

7-те смъртни гряха в грижата за кожата

Повечето от нас сме виновни в много от тях...

Съвети & тенденции16 МАРТ 2019

Основни и лесни грижи за красиво деколте

Тези 5 съвета, които трябва да превърнете в навици