5 необичайни трика за красота

Мъжете е по-добре да не знаят за тях

Професионалният козметик от Ню Йорк Даун Джаксън е изобретила инструмент, с помощта на който гърдите ни „преодоляват“ земното притегляне. Това не е вълшебна течност или прашец, а лепило, което намазвате в областта под гърдите, където искате точно да бъде закрепен „сутиенът“. Нагласяте го така, че да обхване гърдите ви и да ги повдигне в желаната от вас форма. И фиксирате! Готово! Бюстът ви ще бъде в перфектна форма дори и по време на най-бурното парти.

За да поддържат красотата си на някои не им стига кръв и отрова, готови са използват и огън. В салоните за красота в Китай процедурата „Огнено подмладяване“ не учудва никого. Клиентът ляга на диванчето, а върху лицето му е поставен фина кърпа, напоена в специален разтвор. Ценният еликсир в тъканта се възпламенява и пламъкът „бушува“ върхукожата на лицето в продължение на около минута. Процедурата се използва за кожата на лицето, на корема, гърба или краката. Смята се, че този радикален метод изглажда бръчките, поддържа еластичността на кожата и ускорява метаболизма. Много медицински лица са скептични към тази процедура – от една страна алкохолът, съдържащ се в разтвора, помага на лекарството да проникне в кожата, което пък я изсушава по-бързо. От друга страна така се стимулира производството на адреналин, което има положителни ефекти върху метаболитните процеси.

Кръвта е сред любимите ритуали за красота и на много звезди. Лейди Гага е фен на т. нар крем за лице Dragon Blood, в съдържанието на който има змийска кръв и пчелна отрова. Ефектът му е лифтинг за лицето: наистина кожата се изглажда, а тенът става равномерен и здравословен. Благодарение на този серум много жени се кълнат, че лицата им са вечно свежи.

Още през 2013 г Ким Кардашиян показа на света как поддържа красотата си, като публикува снимка с „окървавеното“ си лице. Всъщност това е процедура за красота, наречена Vampire Facial. Същността на тази техника е в следното: взима се кръв от пациента, прекарва се през медицинска центрофуга, а обогатената с плазма кръв се смесва с определени пропорции Restylane и Juvederm и се нанася на лицето с микроигла. Видът на „окървавеното“ лице е плашещ, но жените твърдят, че така наистина усещат как младостта им се връща. Процедурата се радва на изключителна популярност и до днес.

Да не носите сутиен - това е избор, който далеч не всяка жена може да си позволи. И тук въпросът не е толкова във формата и размера на гърдите, а в това колко привлекателно изглеждат зърната под блузата. Няма мъж, който да остане равнодушен пред подобна гледка. Преди няколко години за такива случаи обаче са създадени специалните подложки Beauty Nipple, които възпроизвеждат почти натурален ефект на перфектните зърна под блузата.

Понякога жените наистина изпадаме в крайности в стремежа си да поддържаме красотата си и да сме в крак с най-новите тенденции за това – хитрости, трикове, извънредни мерки… стигаме и до тях. Но някои от тези необичайни тайни за красота е по-добре да не стигат до знанието на мъжете. В противен случай те ще имат пълното право да ни наричат „жертви“ на красотата.

Избрахме да ви покажем 5 от тези необичайни мерки за красота, които се налага на много от жените да прилагат.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции12 АВГУСТ 2019

Минимализъм сред маникюра - модерни са ноктите с една линия върху тях

Елегантността и семплотата е на мода този сезон

Съвети & тенденции10 АВГУСТ 2019

По-изчистена кожа се постига с фастинг... на козметика

Почивката от многото козметика е важен елемент за постигане на по-красива кожа.

Съвети & тенденции08 АВГУСТ 2019

Не правете това вкъщи! Забранените DIY бюти трикове

DIY в бюти грижата може да се окаже нож с две остриета