11 съвета за по-бляскава кожа

Следвай ги, за да изглеждаш по-млада и да постигнеш по-сияйно и свежо излъчване

Ако кожата ти е лишена от блясък, а лицето ти изглежда състарено и посърнало, с тези съвети ще си върнеш младежкото излъчване.

Проучванията показват, че съвременните жени обръщат внимание на козметиката против бръчки, но не полагат достатъчно грижи за премахване признаците на умора, вялост и липса на блясък.

Новите кремове и серуми за лице с антиоксиданти и витамин C, екстракт от нар и полифеноли имат свойството да придават допълнителен блясък на кожата.

Ако се снабдиш с подходящата бяла козметика и грим, специално разработен да подчертава естествения ти блясък, ще се възхищаваш на резултата всеки път, когато се погледнеш в огледалото.

Съвети за допълнителен блясък

1. Веднъж седмично ексфолирай кожата на лицето си, за да премахнеш мъртвите клетки. Така светлината ще се отразява по-добре и лицето ти ще изглежда по-гладко. Движението на пръстите при нанасяне на скраба трябва да е кръгово с малко повече натиск върху носа, брадичката и скулите.
2. Веднъж или два пъти седмично си направи маска за лице. Освен с дехидратацията, маските се борят и с други проблеми като бръчките, прекаленото омазняване на кожата и липсата на блясък. Просто избери подходящата маска за твоя тип кожа.
3. Преди грима, нанасяй база за грим. Обикновено тя е прозрачен флуид, който изравнява тена и попълва фините линии, свива порите и подготвя кожата за гладко нанасяне на останалите продукти.

Виж още съвети на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции22 АВГУСТ 2019

Маслото от гроздови семки е еликсир за косата

Помага да спрем косопада и има силни хидратиращи свойства

Съвети & тенденции12 АВГУСТ 2019

Минимализъм сред маникюра - модерни са ноктите с една линия върху тях

Елегантността и семплотата е на мода този сезон

Съвети & тенденции10 АВГУСТ 2019

По-изчистена кожа се постига с фастинг... на козметика

Почивката от многото козметика е важен елемент за постигане на по-красива кожа.