Beauty : Грим23 ФЕВРУАРИ 2019

Основа за грим и как да я използваме

Праймърът е една от частите на грима, за която постоянно се дебатира – нужна ли е или не? Отговорът на този въпрос, както и как да го използвате, прочетете тук. 

Основата за грим е една от частите в рутината, която често се изпуска. Нужна ли е и как да използвате продукта, прочетете тук.

Когато започвате да строите къща, с какво започвате? С основата нали? По същия начин е и с лицето. Има нужда от поставяне на основа за грим, която да изглади и запълни всички неравенства по кожата, преди да продължим към каквото и да е останало.

Това са и най-важните функции на продукта. Но в зависимост от типа на кожата, ти трябва и различна основа. Най-често използваната е тази, която ще запълни порите и ще прикрие следите от пъпки. Но също така можеш да избереш такава, която има подмладяващи и стягащи свойства или пък с неутрализиращи тонове.

Подмладяване с помощта на грима

Добрата основа ще ти помогне значително да подобриш вида на цялостната си визия. Стига да я избереш правилно, но и да я нанесеш по подходящ начин.

Тя е последната стъпка от грижата за кожата ти и първата преди насянето на продукти като коректора и фон дю тена.

Но внимавай да оставиш поне една минута между двете стъпки. Основата има нужда да изсъхне, за да подейства правилно и да придаде добър вид.

3 стъпки за перфектен есенен грим от Риана

Най-добрият начин да я нанесеш е с пръсти, с потупващи движения, съветват гримьорите. Наблегни на Т-зоната, където кожата има най-много нужда от малко подобрение.

За да е напълно перфектен гримът ти на основа, можеш да провериш как работи тя с останалите продукти по лицето ти. Ако имаш тази възможност, отиди в магазина с любимия си фон дю тен и виж как ще се смесят.

Само с тези няколко лесни подобрения, можеш да постигнеш огромни резултати за ефективността на основата. А с това и ставаш една стъпка по близко до перфектния външен вид.

 

Много лесен начин да освежим цялото лице с един продукт

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим08 МАЙ 2019

Гримът на звездите на Met gala 2019

Нарекоха го "гроздов сок“

Грим07 МАЙ 2019

Елизабет Олсън като посланик на Bobbi Brown

Нежната красота на Елизабет Олсън ще рекламира Bobbi Brown