Beauty : Грим23 ФЕВРУАРИ 2019

Основа за грим и как да я използваме

Праймърът е една от частите на грима, за която постоянно се дебатира – нужна ли е или не? Отговорът на този въпрос, както и как да го използвате, прочетете тук. 

Основата за грим е една от частите в рутината, която често се изпуска. Нужна ли е и как да използвате продукта, прочетете тук.

Когато започвате да строите къща, с какво започвате? С основата нали? По същия начин е и с лицето. Има нужда от поставяне на основа за грим, която да изглади и запълни всички неравенства по кожата, преди да продължим към каквото и да е останало.

Това са и най-важните функции на продукта. Но в зависимост от типа на кожата, ти трябва и различна основа. Най-често използваната е тази, която ще запълни порите и ще прикрие следите от пъпки. Но също така можеш да избереш такава, която има подмладяващи и стягащи свойства или пък с неутрализиращи тонове.

Подмладяване с помощта на грима

Добрата основа ще ти помогне значително да подобриш вида на цялостната си визия. Стига да я избереш правилно, но и да я нанесеш по подходящ начин.

Тя е последната стъпка от грижата за кожата ти и първата преди насянето на продукти като коректора и фон дю тена.

Но внимавай да оставиш поне една минута между двете стъпки. Основата има нужда да изсъхне, за да подейства правилно и да придаде добър вид.

3 стъпки за перфектен есенен грим от Риана

Най-добрият начин да я нанесеш е с пръсти, с потупващи движения, съветват гримьорите. Наблегни на Т-зоната, където кожата има най-много нужда от малко подобрение.

За да е напълно перфектен гримът ти на основа, можеш да провериш как работи тя с останалите продукти по лицето ти. Ако имаш тази възможност, отиди в магазина с любимия си фон дю тен и виж как ще се смесят.

Само с тези няколко лесни подобрения, можеш да постигнеш огромни резултати за ефективността на основата. А с това и ставаш една стъпка по близко до перфектния външен вид.

 

Много лесен начин да освежим цялото лице с един продукт

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим20 АВГУСТ 2019

Магията на класиката в грима, от CHANEL

Черното и бялото - това е абсолютът на CHANEL, напомня глобалният криейтив директор на грим подразделението на марката Лучия Пика

Грим03 АВГУСТ 2019

Най-актуалните червила за лятото

Ето и кои червила виждаме най-често този сезон

Грим02 АВГУСТ 2019

Откровенията на гримьора на Дженифър Лопес

Скот Барнс работи с певицата от години наред

Грим31 ЮЛИ 2019

Как да овладеем лятната грим визия без фон дьо тен?

Ето как да изглеждаме по-добре с по-малко продукти