Beauty : Грим : Звезди : Звезден стил28 ФЕВРУАРИ 2018

Копираме нежния ежедневен грим на Даутцен Крус

Една от причините да обичаме холандския супермодел е непринуденият й подход към красотата

Майка на две деца и един от най-известните ангели на Victoria’s Secret, 33-годишната Даутцен Крус има своите тайни за красота.

Притежателка на завидно стегнати бедра, холандката споделя, че тайната на успеха й се дължи не само на гените й, но и на мястото, където се е родила.

“В Холандия всички обожават да спортуват”, споделя красавицата. Още в ученическите й години велосипедът е бил неразделна част от ежедневието й. Освен стегнатата й мускулатура, Даутцен впечатлява и с чиста и винаги свежа кожа, блестящи очи и сочни устни. Майка й е диетолог, което помогнало на модела още от детството си да се храни правилно. В менюто й винаги присъстват пресни плодове и зеленчуци от собствената й градина.

Красиви на 30: Как да действаме с грима?

Дори по време на бременността си, Даутцен не спира да тренира. За подготовката  на ревюто на Victoria’s Secret засилва специфичните тренировки като бокс и скачане на въже – с тяхна помощ изгаря мазнините по-бързо и оформя релефни коремни мускули.

Любителката на органичната храна смята, че се случва и да изглежда зле сутрин, но е спокойна, защото е естествена. Дори когато й се налага да дефилира на червените килими в Холивуд и Кан, Даутцен избира по-деликатния грим, подчертаващ натуралната й красота.

Именно тя е днешното ни вдъхновение за натурален макиаж! (Снимки: Profimedia, PR; Текст: Люба Вангелова)

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим24 ФЕВРУАРИ 2020

Ружове, които професионалните гримьори обожават

Нюансите им са прекрасно нежни и изкушаващи, а покритието върху кожата е естествено свежо и трайно

Грим14 ФЕВРУАРИ 2020

Какъв фон дьо тен използват звездите в Холивуд

Ето техните любими брандове и точните нюанси, които избират

Грим07 ФЕВРУАРИ 2020

Време е всички да пробваме оранжеви сенки

Цветът стои прекрасно на младата актриса Флорън Пю, а в използването му има две малки тънкости. Споделяме ги с вас в статията:

Грим16 ЯНУАРИ 2020

Грим триковете, които правят миглите страхотни

За поглед, който ще бъде запомнен!