Beauty : Грим : Звезди : Звезден стил28 ФЕВРУАРИ 2018

Копираме нежния ежедневен грим на Даутцен Крус

Една от причините да обичаме холандския супермодел е непринуденият й подход към красотата

Майка на две деца и един от най-известните ангели на Victoria’s Secret, 33-годишната Даутцен Крус има своите тайни за красота.

Притежателка на завидно стегнати бедра, холандката споделя, че тайната на успеха й се дължи не само на гените й, но и на мястото, където се е родила.

“В Холандия всички обожават да спортуват”, споделя красавицата. Още в ученическите й години велосипедът е бил неразделна част от ежедневието й. Освен стегнатата й мускулатура, Даутцен впечатлява и с чиста и винаги свежа кожа, блестящи очи и сочни устни. Майка й е диетолог, което помогнало на модела още от детството си да се храни правилно. В менюто й винаги присъстват пресни плодове и зеленчуци от собствената й градина.

Красиви на 30: Как да действаме с грима?

Дори по време на бременността си, Даутцен не спира да тренира. За подготовката  на ревюто на Victoria’s Secret засилва специфичните тренировки като бокс и скачане на въже – с тяхна помощ изгаря мазнините по-бързо и оформя релефни коремни мускули.

Любителката на органичната храна смята, че се случва и да изглежда зле сутрин, но е спокойна, защото е естествена. Дори когато й се налага да дефилира на червените килими в Холивуд и Кан, Даутцен избира по-деликатния грим, подчертаващ натуралната й красота.

Именно тя е днешното ни вдъхновение за натурален макиаж! (Снимки: Profimedia, PR; Текст: Люба Вангелова)

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим12 СЕПТЕМВРИ 2019

Жените над 30 трябва да знаят това за фон дьо тена

4 правила за нанасянето на най-важния продукт във всяка грим визия

Грим03 СЕПТЕМВРИ 2019

Малки грим трикове с голям ефект

Не е нужно да сте виртуози с четката, за да ги прилагате в ежедневието си

Грим31 АВГУСТ 2019

Триковете на Джесика Алба за грим без грим

Актрисата ни показва нейните трикове за красива естествена визия

Грим20 АВГУСТ 2019

Магията на класиката в грима, от CHANEL

Черното и бялото - това е абсолютът на CHANEL, напомня глобалният криейтив директор на грим подразделението на марката Лучия Пика