Beauty : Грим27 ФЕВРУАРИ 2018

Красиви на 30: Как да действаме с грима?

Или нашите съвети за избора на фон дьо тен, правилната техника за нанасяне на червило, спирала и още…

В тийнейджърските ни години, че дори и в 20-те, beauty експериментите са не само позволени – те са задължителни.

Това е времето, от което всяка от нас трябва да се възползва, за да опознае себе си, стила си, че дори и спецификите на лицето си. Но когато навлезем в 30-те, вече добре трябва да знаем къде приключват експериментите и къде започват изпитаните техники и продукти, съставящи ежедевния ни ритуал за красота.

От къде да започнем? 

Как да носим ярко червило

Когато навлезем в 30-тото десетилетие от живота си, вече трябва да сме наясно как да използваме най-важната част от женския грим – червилото. Което автоматично значи, че трябва да сме открили и перфектния нюанс червено, който отива на подтона на кожата и цвета на косата ни. Дали ще бъде класическо, с оранжеви или малинови тонове, или пък в цвят бордо, това зависи изцяло от лчните предпочитания на всяка дама. Но е важно винаги да можете да разчитате на него, дори (и най-вече) когато носите съвсем обикновено обклекло.

На какви упражнения да наблегнат момичетата на 30

Как да го запазим през деня

Да, подходящият цвят е много важен. Но още по-важно е да открием и формулата, която издържа през целия ден. В тази задача на помощ идват и моливите за устни, както и прозрачната пудра. Матовите червила по принцип са по-трайни, но и доста по-изсушаващи. Тези с балсам във формулата си пък са склонни да се размазват. Независимо какво ще изберете, важно е да започнете с молив, но забележете – в нюанс, близък до този на устните ви. Очертайте ги, нанесете го по цялата повърхност, а след това сложете червилото. Излишното количество попийте с хартиена салфетка, а накрая завършете с прозрачна пудра.

Как да имаме красиви, но не и ронещи се мигли

Малък съвет: винаги използвайте две спирали. Започнете с тази за обем, която да повдигне миглите от корена и да подчертае всяка отделно. След това нанасяйте тази с удължаващата формула. Добра идея е и да е водоустойчива.

Нещата, които стилните жени на 30 никога не носят

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим18 НОЕМВРИ 2019

Как да използвате ружа по нов начин за наистина божествен ефект

Скулите този сезон са акцентът в грима

Грим16 НОЕМВРИ 2019

Тайните на сполучливата есенна грим визия

Съветите на гримьорите за успешна визия

Грим12 НОЕМВРИ 2019

Смели и наситени цветове и блясък в есенно-зимния макияж

Актуален е гримът само с един, но наситен акцент. Както и цялостната грим визия, постигната само с един продукт за цялото лице!

Грим10 НОЕМВРИ 2019

Нещата, които гримьорите никога не правят

Пробвате ли фон дьо тена върху ръката си? Те не биха то сторили!