Beauty : Грим29 МАЙ 2018

Gym Skin: модерният грим

Здраве и лято е комбинация, която роди нова визия

Balmain

Chloe

Gucci

Isabel Marant

Proenza Schouler

Victoria Beckham

Съвременните дизайнери все по-често се опитват да вплитат тенденцията за здравословен начин на живот в творенията си, но задължително грим визиите на моделите отразяват това.

Все по-често стегнати тела на спортуващи модели са предпочитани за рекламни лица на кампаниите им, а личните им Instagram истории са решаващи за избора им за участие в ревюто.

Факт: повечето световноизвестни модели спортуват активно – Изабел Гулар, Джиджи Хадид, Адриана Лима… Този начин на живот е секси. И именно такава е и визията на спортуващите секси модели – Gym Skin. Ето защо тя бързо бе адаптирана и върху подиума.

Как да поправим гафовете в грима

Мокър ефект върху кожата и лек розов руж е един вариант за Gym Skin. Или грим с естествени цветове, но ограничен само до основа и хайлайтеркожата трябва да е с лек блясък, сякаш идва отвътре.

Безценен помощник за постигането му е хайлайтерът, както и серум с блясък или пудра, но задължително с кремообразна текстура. Преди да се „гримирате“, задължително хидратирайте обилно кожата с маска за лице и серум. Направете и масаж – така лесно ще раздвижите кръвообращението по бузите и скулите. Изберете гланц за устни с цвят, близък до естествения им. Свежа визия с минимум продукти. Просто и красиво.

Но дори и да не усвоите техниката за гримиране Gym Skin, научете пътя към фитнес залата и няма да имате нужда от хайлайтер и руж.

Най-добрите бързи грим трикове

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим16 ЯНУАРИ 2020

Грим триковете, моито правят миглите страхотни

За поглед, който ще бъде запомнен!

Грим30 ДЕКЕМВРИ 2019

Кой е най-добрият начин за нанасяне на фон дьо тен?

С четка, с гъбичка или с пръсти? Ето какво казва един професионален гримьор

Грим29 ДЕКЕМВРИ 2019

Най-добрите бързи грим трикове

Когато имаме не повече от 5 минути да се гримираме, трябва да проявим малко хитрост

Грим27 ДЕКЕМВРИ 2019

Грим вдъхновение за празниците от най-добрите визии на звездите

Черпим идеи за парти грим от най-добре гримираните звезди тази година