Beauty : Грим29 МАЙ 2018

Gym Skin: модерният грим

Здраве и лято е комбинация, която роди нова визия

Balmain

Chloe

Gucci

Isabel Marant

Proenza Schouler

Victoria Beckham

Съвременните дизайнери все по-често се опитват да вплитат тенденцията за здравословен начин на живот в творенията си, но задължително грим визиите на моделите отразяват това.

Все по-често стегнати тела на спортуващи модели са предпочитани за рекламни лица на кампаниите им, а личните им Instagram истории са решаващи за избора им за участие в ревюто.

Факт: повечето световноизвестни модели спортуват активно – Изабел Гулар, Джиджи Хадид, Адриана Лима… Този начин на живот е секси. И именно такава е и визията на спортуващите секси модели – Gym Skin. Ето защо тя бързо бе адаптирана и върху подиума.

Как да поправим гафовете в грима

Мокър ефект върху кожата и лек розов руж е един вариант за Gym Skin. Или грим с естествени цветове, но ограничен само до основа и хайлайтеркожата трябва да е с лек блясък, сякаш идва отвътре.

Безценен помощник за постигането му е хайлайтерът, както и серум с блясък или пудра, но задължително с кремообразна текстура. Преди да се „гримирате“, задължително хидратирайте обилно кожата с маска за лице и серум. Направете и масаж – така лесно ще раздвижите кръвообращението по бузите и скулите. Изберете гланц за устни с цвят, близък до естествения им. Свежа визия с минимум продукти. Просто и красиво.

Но дори и да не усвоите техниката за гримиране Gym Skin, научете пътя към фитнес залата и няма да имате нужда от хайлайтер и руж.

Най-добрите бързи грим трикове

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим12 СЕПТЕМВРИ 2019

Жените над 30 трябва да знаят това за фон дьо тена

4 правила за нанасянето на най-важния продукт във всяка грим визия

Грим03 СЕПТЕМВРИ 2019

Малки грим трикове с голям ефект

Не е нужно да сте виртуози с четката, за да ги прилагате в ежедневието си

Грим31 АВГУСТ 2019

Триковете на Джесика Алба за грим без грим

Актрисата ни показва нейните трикове за красива естествена визия

Грим20 АВГУСТ 2019

Магията на класиката в грима, от CHANEL

Черното и бялото - това е абсолютът на CHANEL, напомня глобалният криейтив директор на грим подразделението на марката Лучия Пика