Beauty : Грим29 МАЙ 2018

Gym Skin: модерният грим

Здраве и лято е комбинация, която роди нова визия

Balmain

Chloe

Gucci

Isabel Marant

Proenza Schouler

Victoria Beckham

Съвременните дизайнери все по-често се опитват да вплитат тенденцията за здравословен начин на живот в творенията си, но задължително грим визиите на моделите отразяват това.

Все по-често стегнати тела на спортуващи модели са предпочитани за рекламни лица на кампаниите им, а личните им Instagram истории са решаващи за избора им за участие в ревюто.

Факт: повечето световноизвестни модели спортуват активно – Изабел Гулар, Джиджи Хадид, Адриана Лима… Този начин на живот е секси. И именно такава е и визията на спортуващите секси модели – Gym Skin. Ето защо тя бързо бе адаптирана и върху подиума.

Как да поправим гафовете в грима

Мокър ефект върху кожата и лек розов руж е един вариант за Gym Skin. Или грим с естествени цветове, но ограничен само до основа и хайлайтеркожата трябва да е с лек блясък, сякаш идва отвътре.

Безценен помощник за постигането му е хайлайтерът, както и серум с блясък или пудра, но задължително с кремообразна текстура. Преди да се „гримирате“, задължително хидратирайте обилно кожата с маска за лице и серум. Направете и масаж – така лесно ще раздвижите кръвообращението по бузите и скулите. Изберете гланц за устни с цвят, близък до естествения им. Свежа визия с минимум продукти. Просто и красиво.

Но дори и да не усвоите техниката за гримиране Gym Skin, научете пътя към фитнес залата и няма да имате нужда от хайлайтер и руж.

Най-добрите бързи грим трикове

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим17 ЮНИ 2019

Двете големи грешки при нанасянето на пудра

Състаряват видимо лицето

Грим14 ЮНИ 2019

Pat Mcgrath създаде първия си фон дьо тен

Формулата е била разработвана близо 25 години

Грим12 ЮНИ 2019

Най-неуспешните грим тенденции през годините

Кои от тях сте пробвали и вие?

Грим11 ЮНИ 2019

Бела Хадид позира с ярките цветове на Dior

Червилата татуировки обещават дълготрайни резултати