Beauty14 ДЕКЕМВРИ 2018

Best Beauty Products: Избираме най-добрите продукти на 2018-a

Изберете козметичния си любимец между селектираните в 12 категории продукти за красота

В края на годината правим избори, които са нашата естествена селекция на най-ефективните продукти и уреди за красота, благодарение на които сме изглеждали винаги блестящо.

Затова в MissBloom поставяме началото на конкурса Best Beauty Products. По този начин ви представяме нашите претенденти за фаворити в бюти арсенала на всяка жена.

Екипът на MissBloom начело с главния редактор на сайта Петя Бондокова и на козметичния редактор на MissBloom и на списание Grazia Люба Вангелова селектирахме сред най-често използваните козметични продукти тези, които са оставили отпечатък върху красотата и здравето ни. Представяме ви ги в 12 козметични категории, във всяка от които ще излъчим победител.

Специално участие в проекта има и един от любимите ни блогъри – Ипек Иванова, която с ценните си съвети ни ориентира чудесно в критериите за избор на продукти за красота. От блога й Kitty From The City всеки ден се зареждаме с позитивизъм и цветна гледна точка за света и всичко, което се случва в ежедневието ни. Симпатичният й поглед може да проследявате всеки ден в Instagram профила й @ipsyrm – сторитата й са пристрастяващо забавни, но едновременно с това засягат важни теми като благотворителността, подкрепата между хората, как да бъдем максимално естествени и истински… Убедете се сами!

КАТЕГОРИИ

За да бъде вашият избор по-лесен и по-информиран, ние ще ви помагаме. Всяка категория ще бъде представена в отделен материал, за да разгледате продуктите внимателно и да изберете любимия си сред тях. Улесняваме избора ви, като всяка селекция от продукти е придружена със съвет от един от селектиращите – Ипек Иванова, Петя Бондокова и Люба Вангелова.

Очакваме гласовете ви за вашия фаворит във всяка категория.

12-те козметични категории са:

ДЕКОРАТИВНА КОЗМЕТИКА

АРОМАТИ

ГРИЖА И СТАЙЛИНГ ЗА КОСА

ДЕТСКА КОЗМЕТИКА

НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА

БЪЛГАРСКА КОЗМЕТИКА

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

МАНИКЮР & ПЕДИКЮР

УРЕДИ ЗА КРАСОТА

ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО

СУПЕР ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ

ПОЧИСТВАЩИ ПРОДУКТИ

 

ГЛАСУВАНЕ

Гласуването става във Фейсбук страницата на MissBloom. За целта трябва да харесате снимката на любимия си продукт от галерията към съответната категория, публикувана на Фейсбук страницата. Всеки лайк на снимка (независимо дали е на бюти победителя или на друг продукт) ще бъде включен в ИГРА с награда. Името на един от гласувалите във всяка категория ще бъде изтеглено на томболен принцип. 12-те печеливши (по един за всяка категория) ще бъде обявен в деня, в който обявяаме и продуктите-победители във всички категории – 1-ви февруари 2019 г. Така че, гласувайте с лайк – това може да ви донесе награда!

Очаквайте всеки ПОНЕДЕЛНИК и ЧЕТВЪРТЪК публикация с нова категория със селекция от продукти, между които да отличите своя фаворит.

СРОК

Конкурсът стартира на 14 декември 2018 г.

Гласуването приключва на 25 януари 2019 г.

Резултатите от конкурса Best Beauty Products ще бъдат обявени на 1 февруари 2019 г. с публикация в missbloom.bg и във Фейсбук страницата на сайта. В колкото повече категории гласувате, толкова се увеличава шансът ви за спечелване на награда. Достатъчно е да следите Фейсбук страницата ни.

Успех!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Коса03 АПРИЛ 2020

За по-гъста и дълга коса използвайте корен от репей

Това е един от триковете за перфектна прическа на Теа Минкова

Beauty новини02 АПРИЛ 2020

Фризьорът на Меган Маркъл споделя историята зад най-емблематичните й прически

Той описва стила на Меган като модерен, небрежен и естествен

Съвети & тенденции02 АПРИЛ 2020

Смути за красота: Миранда Кер и Кандис Суанпоул споделят своите рецепти

Според супермоделите, тайната на сияйната кожа се крие в чаша

Коса01 АПРИЛ 2020

14 по-различни начина да носим косата си на опашка

Вдъхновени, разбира се, от любимите ни звезди!