Beauty : Beauty продукти13 ДЕКЕМВРИ 2018

BEST BEAUTY PRODUCTS: Хранителни добавки

Съвременният начин на живот ни поставя пред предизвикателства, които преминаваме по-лесно с помощници като пробиотици, витамини, полезни вещества, които подпомагат красотата и здравето ни

Fortify™ Dual Action Energy Support на Nature’s Way

Пробиотик с 20 милиарда активни бактерии (лактобацили и бифидобактерии) в комбинация с В1, В2, В6 и В12 витамини Fortify™ Dual Action Energy Support, който помага на тялото да преобразува храната в енергия.

 

Лотосоник® от VPharma

Хранителната добавка Лотосоник® с екстракт от Лотус и още 8 от най-ефективните растителни екстракти в борбата с напрежението и стреса.

 

Nutriderma

Хранителна добавка с 22 активни съставки, която директно стимулира колагеновия синтез, осигурява естествена хидратация, предпазва кожата от увреждане и укрепва нейното здраве.

 

Phytophanère на Phyto

Хранителна добавка, която подпомага заздравяването на косата и увеличава ефикасността на програмите против косопад. Подхранващите елементи във Phytophanère стимулират растежа на ноктите и ги правят по-устойчиви, особено когато те са чупливи и тънки.

 

Активен сок с бреза Birken-Aktiv-Getrank на Weleda

Органичният екстракт от сребърна бреза в комбинация с освежаващ лимонов сок детоксикира организма и помага за изчистване на несъвършенствата по кожата на лицето.

 

СЪВЕТ от Ипек Иванова: 

“Лятото бях на море с най-добрата ми приятелка Биляна, на която забелязах, че косата ѝ е пораснала ужасно много. Нейната коса мина през русо, розово, червено и какво ли още не… тогава тя пиеше добавки за коса и реших, че колкото и да не вярвам в магически таблетки, то може би съм в грешка. Така се случи и с миглите на колежка в офиса. Когато става въпрос за добавки обаче, то трябва да съм видяла резултат на друг човек.”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти08 АПРИЛ 2020

Зодиакалният знак издава кой парфюм е подходящ за вас

Раците обичат успокояващи аромати, Лъвовете - цитрусови

Beauty продукти30 МАРТ 2020

MissBloom.bg ви подарява най-новия фотоепилатор за домашна употреба на Braun

В очакване на времето, в което ще се завърнем навън, можем да се погрижим за красотата си с дълготраен ефект

Beauty продукти23 МАРТ 2020

Удобни и концентрирани, beauty продуктите-барове заслужават вниманието ни

Популярността им по света расте, обясняваме защо