Beauty : Beauty продукти01 ДЕКЕМВРИ 2017

Топ 5 на най-добрите достъпни спирали на пазара

Защото изразителният поглед е най-доброто грим оръжие

Благодарение на четката си, тази спирала на L'Oréal успява да повдигне и най-малките косъмчета, без прекалено натрупване на туш. Ще забележите, че дори след цял ден носене, той не се рони от миглите. Можете да я намерите във всяка дрогерия за около 17 лв.

Тук отново четката играе важна роля - малката топчица накрая позволява да нанесете спирала върху миглите във вътрешния ъгъл на окото, както и на долния клепач. Цената на спиралата у нас е около 20 лв.

Спиралите на Maybelline са добре познати на всяка любителка на грима. Те по нищо не отстъпват на всеки по-скъп вариант на пазара и всяка следваща е по-добра от предишната. В последните години рядко изневеряваме на тази, която, както всички останали на марката, струва около 15 лв.

Британският бранд е любим на звезди от модния подиум като Кара Делевин и Кейт Мос. Благодарение на малката топчица в шишенцето, тушът се разбива при всяко разклащане, което предотвратява преждевременното му изсъхване. А спиралата струва точно 13 лв.!

Ако миглите ви са прекалено прави и имате нужда от повдигане от корена, тази култова спирала на Bourjois е за вас. Тайната е в извитата четка, която ще ги накара да се задържат повдигнати през целия ден. А цената? Отново около 15 лв.

Гримьорите са единодушни, че спиралата е най-купуваният козметичен продукт в света.

Всички спирали обаче са много близки по отношение на формула и резултат. В повечето случаи плащаме за опаковката и рекламата. Всъщност, някои продукти на престижните марки са разработени именно с цел да имитират някои от добрите спирали среден и нисък клас. Именно затова при спиралите предпочитаните винаги са точно тези, чиято цена е достъпна. 

Това е най-горещият грим за празниците

Топ 5 на най-добрите достъпни спирали на пазара

Ето защо не сме изненадани от факта, че звездите също се доверяват на продукти, които могат да се намерят във всяка аптека и козметичен магазин. Оказва се, че ние също сме фенове на някои от спиралите, на които популярните дами разчитат за своя секси поглед. 

Така например Кандис Суанпоул, един от най-известните ангели на Victoria’s Secret, се кълне в спиралите на Max Factor. Джиджи Хадид, супермоделът със своя собствена колекция грим за Maybelline, от дълги години разчита на бранда както в ежедневието, така и на червения килим.

В галерията по-долу ще откриете и нашия топ 5 на достъпните спирали на пазара! 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Вдъхновено от Виктория Бекъм: Бял маникюр за лятото
Beauty новини26 ЮЛИ 2020

Вдъхновено от Виктория Бекъм: Бял маникюр за лятото

Заложете на класата с нежната идея на дизайнерката.

Всичко за съставките в слънцезащитата
Beauty продукти29 ЮНИ 2020

Всичко за съставките в слънцезащитата

Какви са най-често срещаните съставки и как те влияят на кожата ни?

Зодиакалният знак издава кой парфюм е подходящ за вас
Beauty продукти08 АПРИЛ 2020

Зодиакалният знак издава кой парфюм е подходящ за вас

Раците обичат успокояващи аромати, Лъвовете - цитрусови

MissBloom.bg ви подарява най-новия фотоепилатор за домашна употреба на Braun
Beauty продукти30 МАРТ 2020

MissBloom.bg ви подарява най-новия фотоепилатор за домашна употреба на Braun

В очакване на времето, в което ще се завърнем навън, можем да се погрижим за красотата си с дълготраен ефект