Beauty : Beauty продукти01 ДЕКЕМВРИ 2017

Топ 5 на най-добрите достъпни спирали на пазара

Защото изразителният поглед е най-доброто грим оръжие

Благодарение на четката си, тази спирала на L'Oréal успява да повдигне и най-малките косъмчета, без прекалено натрупване на туш. Ще забележите, че дори след цял ден носене, той не се рони от миглите. Можете да я намерите във всяка дрогерия за около 17 лв.

Тук отново четката играе важна роля - малката топчица накрая позволява да нанесете спирала върху миглите във вътрешния ъгъл на окото, както и на долния клепач. Цената на спиралата у нас е около 20 лв.

Спиралите на Maybelline са добре познати на всяка любителка на грима. Те по нищо не отстъпват на всеки по-скъп вариант на пазара и всяка следваща е по-добра от предишната. В последните години рядко изневеряваме на тази, която, както всички останали на марката, струва около 15 лв.

Британският бранд е любим на звезди от модния подиум като Кара Делевин и Кейт Мос. Благодарение на малката топчица в шишенцето, тушът се разбива при всяко разклащане, което предотвратява преждевременното му изсъхване. А спиралата струва точно 13 лв.!

Ако миглите ви са прекалено прави и имате нужда от повдигане от корена, тази култова спирала на Bourjois е за вас. Тайната е в извитата четка, която ще ги накара да се задържат повдигнати през целия ден. А цената? Отново около 15 лв.

Гримьорите са единодушни, че спиралата е най-купуваният козметичен продукт в света.

Всички спирали обаче са много близки по отношение на формула и резултат. В повечето случаи плащаме за опаковката и рекламата. Всъщност, някои продукти на престижните марки са разработени именно с цел да имитират някои от добрите спирали среден и нисък клас. Именно затова при спиралите предпочитаните винаги са точно тези, чиято цена е достъпна. 

Това е най-горещият грим за празниците

Ето защо не сме изненадани от факта, че звездите също се доверяват на продукти, които могат да се намерят във всяка аптека и козметичен магазин. Оказва се, че ние също сме фенове на някои от спиралите, на които популярните дами разчитат за своя секси поглед. 

Така например Кандис Суанпоул, един от най-известните ангели на Victoria’s Secret, се кълне в спиралите на Max Factor. Джиджи Хадид, супермоделът със своя собствена колекция грим за Maybelline, от дълги години разчита на бранда както в ежедневието, така и на червения килим.

В галерията по-долу ще откриете и нашия топ 5 на достъпните спирали на пазара! 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти27 ЮНИ 2019

Енергиен шот за уморената кожа от Jowaé

Новата козметична серия използва силата на суперплода кумкуат, за да ревитализира и разкраси лицето и погледа

Beauty продукти26 ЮНИ 2019

Chanel 5: Какво не знаете за най-известния парфюм в света

3 факта за легендарното ухание, включително това откъде идва името му

Beauty продукти18 ЮНИ 2019

Какво да сложим в багажа за лятната си почивка

Улеснете подготовката си с помощта на тази "умна" селекция

Beauty продукти12 ЮНИ 2019

Изпробвани и любими: Коректори за сенки под очите

Редакторите ни се доверяват на тези продукти за отпочинал и озарен поглед