Beauty : Beauty продукти01 ДЕКЕМВРИ 2017

Топ 5 на най-добрите достъпни спирали на пазара

Защото изразителният поглед е най-доброто грим оръжие

Благодарение на четката си, тази спирала на L'Oréal успява да повдигне и най-малките косъмчета, без прекалено натрупване на туш. Ще забележите, че дори след цял ден носене, той не се рони от миглите. Можете да я намерите във всяка дрогерия за около 17 лв.

Тук отново четката играе важна роля - малката топчица накрая позволява да нанесете спирала върху миглите във вътрешния ъгъл на окото, както и на долния клепач. Цената на спиралата у нас е около 20 лв.

Спиралите на Maybelline са добре познати на всяка любителка на грима. Те по нищо не отстъпват на всеки по-скъп вариант на пазара и всяка следваща е по-добра от предишната. В последните години рядко изневеряваме на тази, която, както всички останали на марката, струва около 15 лв.

Британският бранд е любим на звезди от модния подиум като Кара Делевин и Кейт Мос. Благодарение на малката топчица в шишенцето, тушът се разбива при всяко разклащане, което предотвратява преждевременното му изсъхване. А спиралата струва точно 13 лв.!

Ако миглите ви са прекалено прави и имате нужда от повдигане от корена, тази култова спирала на Bourjois е за вас. Тайната е в извитата четка, която ще ги накара да се задържат повдигнати през целия ден. А цената? Отново около 15 лв.

Гримьорите са единодушни, че спиралата е най-купуваният козметичен продукт в света.

Всички спирали обаче са много близки по отношение на формула и резултат. В повечето случаи плащаме за опаковката и рекламата. Всъщност, някои продукти на престижните марки са разработени именно с цел да имитират някои от добрите спирали среден и нисък клас. Именно затова при спиралите предпочитаните винаги са точно тези, чиято цена е достъпна. 

Това е най-горещият грим за празниците

Ето защо не сме изненадани от факта, че звездите също се доверяват на продукти, които могат да се намерят във всяка аптека и козметичен магазин. Оказва се, че ние също сме фенове на някои от спиралите, на които популярните дами разчитат за своя секси поглед. 

Така например Кандис Суанпоул, един от най-известните ангели на Victoria’s Secret, се кълне в спиралите на Max Factor. Джиджи Хадид, супермоделът със своя собствена колекция грим за Maybelline, от дълги години разчита на бранда както в ежедневието, така и на червения килим.

В галерията по-долу ще откриете и нашия топ 5 на достъпните спирали на пазара! 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти17 ЮЛИ 2018

Бюти селекция за юли

За какви продукти за красота да похарчите през любимия летен месец

Beauty продукти14 ЮЛИ 2018

Chanel 5: Какво не знаете за най-известния парфюм в света

3 факта за легендарното ухание, включително това откъде идва името му

Beauty продукти09 ЮЛИ 2018

Риана използва хидратант за 12 долара

Натуралният продукт може да се намери и у нас

Beauty продукти29 ЮНИ 2018

Нов подхранващ ритуал за кожата по време и след душ

18 нови продукта от Klorane подаряват това изживяване