Beauty : Beauty продукти : Игри20 ОКТОМВРИ 2017

Подаряваме ви терапия за околоочен контур Blue Therapy Eye-Opening Serum

Една капка от серума на Biotherm се грижи за клепачите, торбичките и фините линии

Очите са прозорец към душата – и първото място, където годините ни поразяват. 

Перманентните сенки, торбички, фините бръчици са първите признаци на остаряването, които често забелязваме, когато вече е късно. Тези малки, издайнически белези, вредят на най-доброто женско оръжие – погледа.

Ето защо от Biotherm създават ново поколение серумBlue Therapy Eye Opening Serum. Неговата формула работи в 3 точки за борба с отпускането на очите: клепачите, торбичките под очите и фините линии около очите. Концентрирана от Водораслите на младостта, тази регенерираща съставка в сърцето на линията Blue Therapy е експерт в борбата с признаците на остаряване, в комбинация с извлечения морски стягащ полимер, който повдига областта около очите и намалява признаците на стареене.

Благодарение на своя иновативен апликатор, продуктът достига до всички точки в зоната, които се нуждаят от третиране. В мястото, в което се кръстосват перлите и четката на спиралата, апликаторът повдига, намалява подпухналия вид и заглажда, като охлажда кожата и подсилва миглите.

Леката формула на серума ви позволява да освежавате погледа си навсякъде и по всяко време. Събужда изморените очи с охлаждащо и регенериращо действие, а след това лесно попива в кожата, за да можете да нанесете грима си.

Miss Bloom ви подарява Blue Therapy Eye Opening Serum на Biotherm

Под публикацията за играта в нашата Facebook страница споделете с нас в коментар: Какъв е вашият ритуал за младежки поглед? 

Една от нашите читателки ще се радва на серума като подарък от нас. Срок на играта: 20.10.-29.10.2017 г. 

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти11 АПРИЛ 2019

Съвършеното нежно почистване на кожата

Почистващата серия на Jowaé сега се обогатява с три нови продукта за нежно и ефикасно почистване

Beauty продукти25 МАРТ 2019

Детокс за косата от замърсената градска среда

Klorane създадоха дълбоко почистващ ритуал със силата на водната мента

Beauty продукти20 ФЕВРУАРИ 2019

Корейски ритуал в четири стъпки за съвършена кожа

Корейско-френският бранд JOWAÉ съветва как да осигурим на кожата си баланс, комфорт и защита