Енергиен шот за уморената кожа от Jowaé

Новата козметична серия използва силата на суперплода кумкуат, за да ревитализира и разкраси лицето и погледа

За да отговори на нуждите на жените от освежаваща и възстановяваща грижа за уморената кожа, Jowaé създаде козметична серия с екстракт от суперплода кумкуат.

Казват, че не знаеш какво имаш, докато не го изгубиш. Така е и със свежестта на кожата на лицето. Фокусираме се върху “идеалните” черти, мечтаем за по-пухкави устни или за изсечени скули, а една от най-големите истини за красотата всъщност е че отпочиналият вид на лицето, бодрият и светещ поглед и свежият тен въздействат по-силно от онова, което възприемаме като съвършенство на пропорциите.

Осъзнаваме го едва когато дългата върволица от работни градски делници и къси нощи не започне да отнема от естествената свежест на лицето ни. Нежната руменина е заменена от сивкав тен, зоната около очите потъмнява, лицето ни изглежда унило.

Отговорът на Jowaé е новата козметичната серия, поела в себе си силата на най-малкия цитрусов плод – кумкуат.  Тези продълговати “мини портокалчета” (Вкусът е подобен, макар и по-малко кисел, затова наричат кумкуата още “златен портокал”) са изключително богати на витамин C, на антиоксиданта каротин, на флавоноиди и на възстановяващи минерали. Екстрактът от кумкуат има свойството незабавно да хидратира и да енергизира уморената кожа и да й придава блясък.  Също като джинджифила и кофеина тази “топла” съставка стимулира жизнените свойства и засилва метаболизма.

Серията на Jowaé с кумкуат включва три продукта:

Енергизиращ хидратиращ гел

Този лек, топящ се върху кожата гел моментално й доставя доза влага и я поддържа хидратирана за 24 часа. Jowaé го наричат техния “енергиен шот за кожата”, защото носи незабавна свежест и ревитализира, а уханието на цитрус, жасмин, бял чай и мускус удвоява удоволствието от употребата на продукта. Подходящ е за всякакъв тип кожа.

Хидратиращ ревитализиращ околоочен гел

Леката формула на крем-гел е подходяща дори за чувствителни очи и е офталмологично тествана, без аромат и с 97% съставки с естествен произход. Незабавно хидратира и озарява деликатната зона на околоочния контур и защитава от външните агресивни въздействия.

Хидратираща възстановяваща нощна маска

Този гел-балсам се нанася вечер, адаптирайки се към нуждите на кожата. Нанесен на тънък слой, възстановява, балансира и хидратира уморената кожа като нощен крем. За силно уморена кожа, която се нуждае от интензивно възстановяване, продуктът се нанася на по-плътен слой като маска. Съдържа 96% натурални съставки.

Изтрийте умората от лицето. Тогава всеки един поглед в огледалото ще ви носи усмивка!

Суперхраните на лятото

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти18 ФЕВРУАРИ 2020

Дрогерийните продукти, които известните гримьори препоръчват

Спестете си парите и използвайте продуктите любимци на гримьорите

Beauty продукти06 ФЕВРУАРИ 2020

Мишел Пфайфър ни предизвиква да забравим стереотипното с новия си парфюм

"Дали ще бъдеш кралица или чудовище - избираш ти"

Beauty продукти07 ЯНУАРИ 2020

Новите beauty бестселъри на достъпни цени

Ако практичните избори в грижата за красотата изразяват точно вашия подход, оглеждайте се за тези нови продукти на пазара скоро!

Beauty продукти17 ДЕКЕМВРИ 2019

Парфюмите, които легендите обожаваха

От легендарния Chanel No. 5 през аромат с българска роза, вижте на какво са ухаели Одри Хепбърн, София Лорен