Beauty : Beauty продукти : Игри18 ФЕВРУАРИ 2016

Дързък, харизматичен и чувствен – Balmain Extatic

Спечелете мъжкия и женския аромат в новата ни игра

Сблъсъкът на лукса и непокорния женски дух, така характерен за дизайните на модна къща Balmain, вдъхновява създаването на парфюма Balmain Extatic. 

Аромат, който предизвиква екстаз в момента, в който капките докоснат кожата ви. “Extatic е съвършено отражение на модата Balmain: секси, бляскав, дързък … Той е като някоя от нашите рокли: способен да разкрие чувствеността на жената, която го носи,” казва креативният директор на френския бранд Оливие Рустейн.

extatic 1

Парфюмът е ориенталско-флорална композиция, в чиято основа се крият нотките дървесина амирис и кашмир, обвити в кадифеното ухание на кожа Barenia – намигване към най-важния материал от гардероба на Balmain. Пищните ухания на орхидея Sharry Baby, с шоколадови акценти и ирис композират запленяващото сърце, като се комбинират с определено секси аромата на нощен жасмин. Връхните нотки са искряща хармонична вълна от кристална роза, круша наши и османтус.

 

extatic 2

Мъжкият BALMAIN HOMME е дървесно-ориенталско ухание. Към студената свежест на бергамот се прибавя вибрацията на подправки. Шафранът и индийско орехче, селектирани от парфюмериста Оливие Пешю, създават усещане, което е едновременно и чувствено, и хладно. Вибрация, която едновременно изпълва с енергия и достига до дълбините на композицията.

Спечелете Balmain Extatic и Balmain Homme в новата ни игра!

Под поста за играта в нашата Facebook страница споделете каква според вас е жената Extatic на Balmain и какво във вашия живот е способно да ви екзалтира.

Наградите са мъжки и женски аромат с подпис Balmain. Срок на играта: 18 – 25 февруари. Желаем ви успех! 

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти02 МАЙ 2019

Гланцовете за устни на Starbucks ухаят на кафе

S’mores Sip Kit съдържа една матова основа и три блестящи топ нюанса

Beauty продукти24 АПРИЛ 2019

Грим палитрата на Крис Дженър (Всъщност, доста е яка)

Сет от червило и лимитирана Momanager палитра за Деня на майката

Beauty продукти11 АПРИЛ 2019

Съвършеното нежно почистване на кожата

Почистващата серия на Jowaé сега се обогатява с три нови продукта за нежно и ефикасно почистване

Beauty продукти25 МАРТ 2019

Детокс за косата от замърсената градска среда

Klorane създадоха дълбоко почистващ ритуал със силата на водната мента