Beauty : Beauty продукти : Игри18 ФЕВРУАРИ 2016

Дързък, харизматичен и чувствен – Balmain Extatic

Спечелете мъжкия и женския аромат в новата ни игра

Сблъсъкът на лукса и непокорния женски дух, така характерен за дизайните на модна къща Balmain, вдъхновява създаването на парфюма Balmain Extatic. 

Аромат, който предизвиква екстаз в момента, в който капките докоснат кожата ви. “Extatic е съвършено отражение на модата Balmain: секси, бляскав, дързък … Той е като някоя от нашите рокли: способен да разкрие чувствеността на жената, която го носи,” казва креативният директор на френския бранд Оливие Рустейн.

extatic 1

Парфюмът е ориенталско-флорална композиция, в чиято основа се крият нотките дървесина амирис и кашмир, обвити в кадифеното ухание на кожа Barenia – намигване към най-важния материал от гардероба на Balmain. Пищните ухания на орхидея Sharry Baby, с шоколадови акценти и ирис композират запленяващото сърце, като се комбинират с определено секси аромата на нощен жасмин. Връхните нотки са искряща хармонична вълна от кристална роза, круша наши и османтус.

 

extatic 2

Мъжкият BALMAIN HOMME е дървесно-ориенталско ухание. Към студената свежест на бергамот се прибавя вибрацията на подправки. Шафранът и индийско орехче, селектирани от парфюмериста Оливие Пешю, създават усещане, което е едновременно и чувствено, и хладно. Вибрация, която едновременно изпълва с енергия и достига до дълбините на композицията.

Спечелете Balmain Extatic и Balmain Homme в новата ни игра!

Под поста за играта в нашата Facebook страница споделете каква според вас е жената Extatic на Balmain и какво във вашия живот е способно да ви екзалтира.

Наградите са мъжки и женски аромат с подпис Balmain. Срок на играта: 18 – 25 февруари. Желаем ви успех! 

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти18 ФЕВРУАРИ 2020

Дрогерийните продукти, които известните гримьори препоръчват

Спестете си парите и използвайте продуктите любимци на гримьорите

Beauty продукти06 ФЕВРУАРИ 2020

Мишел Пфайфър ни предизвиква да забравим стереотипното с новия си парфюм

"Дали ще бъдеш кралица или чудовище - избираш ти"

Beauty продукти07 ЯНУАРИ 2020

Новите beauty бестселъри на достъпни цени

Ако практичните избори в грижата за красотата изразяват точно вашия подход, оглеждайте се за тези нови продукти на пазара скоро!

Beauty продукти17 ДЕКЕМВРИ 2019

Парфюмите, които легендите обожаваха

От легендарния Chanel No. 5 през аромат с българска роза, вижте на какво са ухаели Одри Хепбърн, София Лорен