Beauty : Beauty продукти : Игри18 ФЕВРУАРИ 2016

Дързък, харизматичен и чувствен – Balmain Extatic

Спечелете мъжкия и женския аромат в новата ни игра

Сблъсъкът на лукса и непокорния женски дух, така характерен за дизайните на модна къща Balmain, вдъхновява създаването на парфюма Balmain Extatic. 

Аромат, който предизвиква екстаз в момента, в който капките докоснат кожата ви. “Extatic е съвършено отражение на модата Balmain: секси, бляскав, дързък … Той е като някоя от нашите рокли: способен да разкрие чувствеността на жената, която го носи,” казва креативният директор на френския бранд Оливие Рустейн.

extatic 1

Парфюмът е ориенталско-флорална композиция, в чиято основа се крият нотките дървесина амирис и кашмир, обвити в кадифеното ухание на кожа Barenia – намигване към най-важния материал от гардероба на Balmain. Пищните ухания на орхидея Sharry Baby, с шоколадови акценти и ирис композират запленяващото сърце, като се комбинират с определено секси аромата на нощен жасмин. Връхните нотки са искряща хармонична вълна от кристална роза, круша наши и османтус.

 

extatic 2

Мъжкият BALMAIN HOMME е дървесно-ориенталско ухание. Към студената свежест на бергамот се прибавя вибрацията на подправки. Шафранът и индийско орехче, селектирани от парфюмериста Оливие Пешю, създават усещане, което е едновременно и чувствено, и хладно. Вибрация, която едновременно изпълва с енергия и достига до дълбините на композицията.

Спечелете Balmain Extatic и Balmain Homme в новата ни игра!

Под поста за играта в нашата Facebook страница споделете каква според вас е жената Extatic на Balmain и какво във вашия живот е способно да ви екзалтира.

Наградите са мъжки и женски аромат с подпис Balmain. Срок на играта: 18 – 25 февруари. Желаем ви успех! 

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти18 СЕПТЕМВРИ 2019

Universkin P: Кодът за перфектна медицинска грижа за кожата

Този персонализиран серум се изготвя от лекар по уникална за всеки клиент формула и действа таргетирано според нуждите на кожата ви

Beauty продукти16 СЕПТЕМВРИ 2019

Рестарт за уморената кожа в градските делници

Подложихме трите нови маски Jowaé на тест от страна на най-взискателните дами: тези с натоварено градско ежедневие

Beauty продукти27 ЮНИ 2019

Енергиен шот за уморената кожа от Jowaé

Новата козметична серия използва силата на суперплода кумкуат, за да ревитализира и разкраси лицето и погледа

Beauty продукти26 ЮНИ 2019

Chanel 5: Какво не знаете за най-известния парфюм в света

3 факта за легендарното ухание, включително това откъде идва името му