25 кадъра убийствен сексапил от Sports Illustrated

Култовото Swimsuit издание е по-горещо от всякога

Съпругата на Джон Леджънд се появява за първи път на страниците на SI през 2010, а през 2014 краси корицата на юбилейния брой за 50-тата годишнина, заедно с Нина Агдал и Лили Олдридж.

24-годишната датска красавица прави своя дебют през 2012 и през същата година става момичето на броя.

Съжаляваме, мъже, но Лили е заета! Освен сесиите по бански за SI, половинката на Кейлъб Фолоуил от Kings Of Leon e модел на Victoria's Secret, който няма как да пропуснете на всяко шоу за бельо на марката.

Гледайки Кели можем да заключим едно нещо - Лео ДиКаприо има любим тип жени, и той е руси супермодели. Уви, дори горещата блондинка не успя да задържи за дълго сърцето на актьора.

Феновете на Роналдо никак не я харесват, след като двамата скъсаха, но истината е, че руската прелест жъне успех след успех в модата, а и в живота. В момента Ирина е с един от най-горещите мъже в Холивуд, Брадли Купър.

She got it from her mama! От няколко сезона Джиджи е най-горещото ново лице на модния подиум, а блондинката дължи и красотата си, и таланта да позира пред камера, на своята майка - популярният през 80-те холандски модел Йоланда Фостър.

С тези изкусителни форми и пленяващи сини очи, Дидонато открадва сърцата на читателите през 2013, когато се снима за SI за пръв път.

Истинско въплъщение на невинността, 22-годишната Барбара Палвин с вече е ветеран в горещите фотосесии.

Съвсем спокойно можем да наречем Шанел новата черна перла на модния бизнес. Красавицата уверено върви по стъпките на Наоми Кембъл!

Завършваме с Ашли, която е най-добрият посланик на движението "Аз съм размер секси"!

Джиджи Хадид. Нина Агдал. Криси Тийгън. И това са само малка част от изкусителките, които красят страниците на култовия Swimsuit Issue на мъжкото списание Sports Illustrated. 

Участието в този брой често изстрелва кариерата на моделите във висините, превръщайки ги в истински звезди. Такъв е случаят с Ирина Шейк, която вече 10 години показва знойни форми в списанието. През годините за SI са се снимали големи имена като Ел Макферсън, Хайди Клум, Наоми Кембъл и Клаудия Шифър. 

След като вече ви разказахме за Ашли Греъм – първият модел с истински извивки, изгрял в SI, сега е ред да хвърлим по-обстоен поглед и на останалите момичета, които вземат участие в броя. Фотосесиите са заснети на екзотични локации като Занзибар, Търкс и Кайкос, Таити, Доминикана, Малта, което превръща кадрите в истинска радост за окото.

Вижте ги в галерията!

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДИ

Love Is In The Air: Звездите и техните обяснения в любов
Звезди14 ФЕВРУАРИ 2017

Love Is In The Air: Звездите и техните обяснения в любов

Романтика по холивудски с 15 любими двойки

Горещите тела на 2016!
Звезден стил20 АПРИЛ 2016

Горещите тела на 2016!

Нина Добрев, Никол Шерцингер и топмоделите демонстрират извивки в изрязани бански

Ангелът Лили Олдридж се съблече за сп. LUI
Горещи новини06 МАРТ 2016

Ангелът Лили Олдридж се съблече за сп. LUI

Френското издание е известно с провокативните си снимки

10 стилни вдъхновения от най-добре облечените звезди
Звезден стил06 МАРТ 2016

10 стилни вдъхновения от най-добре облечените звезди

Криси Тийгън, Джей Ло и една красива българка попадат в класацията ни тази седмица