Аромати, с които ще дочакате морските дни по-лесно

Едно пръскане и сте край брега

Light Blue Italian Zest е лимитирано издание на култовия аромат на Dolce & Gabbana. Нотка цитрусова свежест от най-качествените калабрийски лимони ни отвежда право на слънчевите плажове на Капри.

Sorbetto Rosso на Escada е като лятно сорбе на брега на морето. Новото попълнение в колекцията летни аромати носи усещане за лятна ваканция със свежа плодова комбинация от нотки на диня, мандарина, ябълка, круша и др.

Eau de citron noir:Cologne на Hermes е с основна нотка на опушен черен лайм, който ни дарява с неописуема свежест и топлина едновременно. Тази комбинация носи син, дълбок и пристрастяващ оттенък.

For WaterAddicts Only Aqua на Kenzo е като водна стихия, която ви обгръща само с едно пръскане. Пристрастяващият аромат въздейства с нотки на зелен касиси листа от малина, но преди тях ни посреща експлозия от свежа мандарина.

Modern Princess Eau Sensuelle на Lanvin е деликатна и чувствена лятна флорална ароматна покана за романтична вечер край морето. Флорални нотки с листенца от божур и жасмин ни връщат в летните моменти на любов.

Дъждовният май донесе свежестта и усещането за лято, а ние с нетърпение чакаме дните край морето.

Тен, слънце, плаж, пясък, усмивки – за тези сладки моменти трябва да почакаме. За да не бъде толкова тежко чакането обаче, ви предлагаме да изберете от селекцията ни с „морски“ аромати, които да ви пренесат от офиса на плажа.

Парфюмите, които легендите обожаваха

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти27 СЕПТЕМВРИ 2019

5 страхотни фон дьо тена с висока покривност

Изберете продукт, който заличава всички несъвършенства по кожата

Beauty продукти26 СЕПТЕМВРИ 2019

Есенното настроение в грима идва с Catrice

Есенните цветове, които чакахме цяла година най-сетне са тук

Beauty продукти18 СЕПТЕМВРИ 2019

Universkin P: Кодът за перфектна медицинска грижа за кожата

Този персонализиран серум се изготвя от лекар по уникална за всеки клиент формула и действа таргетирано според нуждите на кожата ви

Beauty продукти16 СЕПТЕМВРИ 2019

Рестарт за уморената кожа в градските делници

Подложихме трите нови маски Jowaé на тест от страна на най-взискателните дами: тези с натоварено градско ежедневие