Звездите откровено за пластичната хирургия

“Правила съм си всичко. Малко пластична хирургия, малко липосукция, малко ботокс. И знаете ли какво? Нищо от това не работи,” казва Джейми Лий Къртис

"Използвам органична козметика, но и терапии с лазер. Бих се страхувала да легна под ножа, но ме попитайте отново, когато съм на 50. Сигурно ще опитам всичко, но без ботокс. Веднъж го направих и изглеждах ужасно."

"За съжаление в миналото съм залагала на ботокса, но най-накрая се отървах от него и вече мога да движа лицето си."

"Премахнах всичките си филъри. В момента изглеждам възможно най-естествено. И се чувствам по-добре, защото съм себе си."

"Не съм против пластичната хирургия, но упойките не ми действат добре. Засега имам само филъри в устните, но ако се стигне до там, че да се чувствам неудобно спрямо нещо в тялото ми, бих го променила."

"Ако си бях направила всички неща, за които говорят: импланти в дупето, в краката, в скулите... Ако искам ще си сложа гърдите на гърба и това си е моя работа."

"Хората имат най-различни мнения за пластичната хирургия, но 10 години, след като си сложих импланти в гърдите, те все още ме карат да се чувствам добре, когато се погледна в огледалото."

"Слагах си инжекции в горната устна, но никой не коментираше. И непрекъснато се чудех дали някой изобщо забелязва." Актрисата има също импланти в бюста.

"Лицето ми беше толкова странно, че ми се наложи да махна всички филъри. Но постоянно ми се струва, че някакви неща са останали в лицето ми."

"Имам импланти в гърдите, но знаете ли кое е забавното? Това никога не е било тайна. Не би могло да ми пука по-малко."

След двойната мастектомия, на която се подложи, Джоли си направила реконструкция на бюста. "Това се случва девет седмици след операцията. В последните години процедурата е много напреднала, а резултатите са красиви."

Звездата признава, че си е правила корекции на носа, бюста и има филъри в лицето. "Не мисля, че жените трябва да го правят за някой мъж или за когото и да било. Но ако те кара да се чувстваш добре, значи е прекрасно."

Актрисата се подложила на ринопластика, но причината е медицинска. "Не го направих, защото вярвах в пластичната хирургия. Направих го заради здравето си, след като буквално не можех да дишам през едната ноздра."

"Правила съм си инжекции с Restylane в устните. Но не ми хареса, защото изглеждаше доста изкуствено. Слава богу, след 4 месеца всичко изчезна."

"Исках да си сложа импланти в бюста, когато бях на 18. Но тогава майка ми и майката на Бионсе ме разубедиха да си помисля. Затова изчаках и го направих след 10 години."

"Бях първата жена, която си призна, че има ботокс и майка ми беше разстроена. Когато я попитах защо, след като всички го правят, тя каза, че никой не си го признава."

Относно ботокса, Робин е категорична, че всички в холивуд го правят. "Е, не мога да кажа всички, но хайде стига... Не знам доколко е подходящо да го казвам пред списание, но аз не крия нищо."

Лиса има корекции на носа си, които си направила още на 16. "Подложих се в лятото, когато сменях училището. Ето защо повечето хора не осъзнаваха колко ужасна съм била преди това. За мен това беше добра промяна."

"Правила съм си всичко. Малко пластична хирургия, малко липосукция, малко ботокс. И знаете ли какво? Нищо от това не работи," казва Джейми Лий Къртис

Холивуд и пластичната хирургия са две неща, които неизменно вървят ръка за ръка.

И макар на всички ни да е пределно ясно, че огромна част от звездите на малкия и големия екран поне веднъж са се подлагали на някоя и друга процедура, много малко от тях са готови да си го признаят.

Заучените фрази от сорта на “пия много вода, храня се здравословно, спортувам редовно” често са единствения отговор на въпроса “Как се борите с остаряването?”, но не и за звездите в галерията по-долу. Те не само не отричат пластичната хирургия, но и с готовност разказват за своите преживявания, свързани с ботокс, филъри, ринопластики и корекции на бюста.

Вижте кои са те! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини14 АВГУСТ 2019

Селена Гомес се присъедини към отбора на певиците с бюти линии

Звездата работи върху бюти марка на нейното име

Beauty новини06 АВГУСТ 2019

Какво е бихектомията и кои звезди са се подложили на операцията?

Това е тайната на Анджелина за добре оформени скули

Beauty новини01 АВГУСТ 2019

Вече заемаме бюти тайните от австралийките

Манията към корейската козметика приключва, заместена е от тази на Австралия

Beauty новини24 ЮЛИ 2019

Най-странните бюти трикове на звездите

Някои от тези трикове наистина ще ви учудят