Най-големите beauty грешки на звездите

Кендал Дженър и Оливия Уайлд споределят какви гафове са допускали по отношение на красотата

"Толкова пъти са ме карали да променям външния си вид, че вече дори не е забавно," казва топмоделът Кендал Дженър. "Най-лошото е, когато дизайнерите искат да правят нещо с веждите ми. Винаги ме ужасява, защото всеки път падат! Толкова е зле, затова мразя, когато ги изсветляват."

Ако си мислите, че вашите бюти гафове са страшни, само вижте този на Оливия: "Когато бях на 5, гледах как баща ми се бръсне. След това взех самобръсначката и обръснах цялото си лице, включително веждите! Знаете ли, че изглеждате като извънземно без вежди? След това в тийнейджърските си години ги изтъних, за да приличат на тези на Кейт Мос. Увредих фоликулите и до днес ми е трудно да постигна по-плътни вежди."

Още от дебюта на сериала "Малки сладки лъжкини" завиждаме на Хейл за перфектната извивка и плътните вежди. Но случаят невинаги е бил такъв. "Днес не правя почти нищо с тях, тъй като съм преминала през всякакви ужасни сценарии, в които са прекалено тънки или пък най-накрая са израснали, позволила съм на някой да ги оформи и е било катастрофа. От няколко години съм открила формата, която ми отива, затова единствено ги попълвам с молив."

Много звезди са попадали в капана на тенденцията с ултра тънките вежди от 90-те години, включително Деми. "Имала съм периоди, в които веждите ми са толкова плътни, че хората ме питат дали съм ги удължавала или толкова тънки, сякащ току-що съм ги нарисувала!"

Историята на Гуен обаче е най-стряскаща. След едно изсветляване за фотосесия, певицата решава да върне първоначалния им цвят, но се доверява на аматьор. В крайна сметка Стефани се озовава в спешното, където се оказва, че кожата ѝ е претърпяла изгаряния от боята, с която се опитала да ги боядиса. "Имах химически изгаряния навсякъде. Все още имам белези!"

Ентусиазирана тийнейджърка атакува веждите си с пинсета и след това минават месеци, дори години, докато те възстановят формата си. 

Тази истинска хорър история се е случвала на огромна част от женската половина на човечеството, като се оказва, че звездите също не са никакво изключение. Днес актриси, певици и топмодели разполагат с цяла армия от стилисти и гримьори, които изпипват визиите им до съвършенство, но в самото начало на кариерите си не са имали такъв късмет. На някои от тях пък им се налага да експериментират в името на изкуството и това понякога оставя траен отпечатък върху лицата им. 

Оливия Уайлд, Кендал Дженър и Луси Хейл са само част от звездите, които откровено споделят своите бюти гафове. Вижте ги в галерията по-долу! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини11 ФЕВРУАРИ 2020

Това върху маникюра й Ван Гог ли е?

Най-екстраваганият маникюр на Оскарите беше този на звездата от филма "Хариет" и сериала "Другият" Синтия Ериво

Beauty новини05 ФЕВРУАРИ 2020

Селена Гомес създава собствена грим колекция "Rare"

Колекцията ще бъде достъпна още това лято

Beauty новини28 ЯНУАРИ 2020

Кристен Стюърт носи изкусително червено за Chanel Beauty

Актрисата за пореден път е лице на марката